Salut,
Revin cu o problema careia nu reusesc sa ii dau de cap:
<?php
class Animal
{
var $name;
function set_name($text) {
if strlen($text<=10) {
$this->name=$text;
}
}
function get_name(){
return $this->name;
}
}
$lion=new Animal;
$lion->set_name("Leo");
echo "The name of the lion is\n", $lion->get_name(),".";
?>
Iar rezultatul apare cam asa:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting '(' in C:\xampp\htdocs\lion.php on line 7
if strlen()
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Va multumesc!
Am ramas totusi cu o nedumerire:
Daca scriu "if (strlen($text)<=10) {" si schimb numele cu ceva mai mare de 10 caractere, atunci imi afiseaza numele .In schimb, daca pun "($text)>=10" atunci nu imi va mai afisa numele.
Totusi, nu ar trebui sa fie exact invers? adica 12<=10 (FALSE) deci "if (strlen($text)<=10) {" =FALSE si nu mai trebuie afisat nimic ?
Am ramas totusi cu o nedumerire:
Daca scriu "if (strlen($text)<=10) {" si schimb numele cu ceva mai mare de 10 caractere, atunci imi afiseaza numele .In schimb, daca pun "($text)>=10" atunci nu imi va mai afisa numele.
Totusi, nu ar trebui sa fie exact invers? adica 12<=10 (FALSE) deci "if (strlen($text)<=10) {" =FALSE si nu mai trebuie afisat nimic ?
- Sim Master
- Average Member
-
HarryBrown
- PHPRomania Supporter
Probabil ai vreo greseala pe undeva, verifica mai bine.
Si eu ma lovesc uneori de niste "chestii" d-astea mici care imi iau ore sa pricep care e faza. De obicei de la oboseala.
Si eu ma lovesc uneori de niste "chestii" d-astea mici care imi iau ore sa pricep care e faza. De obicei de la oboseala.
mobila -> www.vreauoferta.ro