http://www.romanilachicago.org/
pret?
Cu cat ai face un site de genu...?
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
pehashpist
- Average Member
- vectorialpx
- Senior Member
eu cred ca as lua undeva pe la 900-1200 fara Joomla.
Adica, 3000 e prea mult (cum zice Bamselu) pentru ca totul se rezuma la un director si un mic login care nu stiu exact ce face dar (banuiesc ca n-o sa se transforme in Hi5 din site de anunturi) probabil ca nu prea multe.
acum, depinde de calitate... ca degeaba-l faci si nu e optimizat, are probleme etc.
Joomla ofera un plus de calitate fata de un site-praf facut de un incepator dar nu ofera aceeasi calitate comparativa cu o aplicatie custom.
edit // oricum, inspirata ideea site-ului asta, avand in vedere situatia actuala din tara. Cu o mica promovare poate face ravagii
(pe bune)
Adica, 3000 e prea mult (cum zice Bamselu) pentru ca totul se rezuma la un director si un mic login care nu stiu exact ce face dar (banuiesc ca n-o sa se transforme in Hi5 din site de anunturi) probabil ca nu prea multe.
acum, depinde de calitate... ca degeaba-l faci si nu e optimizat, are probleme etc.
Joomla ofera un plus de calitate fata de un site-praf facut de un incepator dar nu ofera aceeasi calitate comparativa cu o aplicatie custom.
edit // oricum, inspirata ideea site-ului asta, avand in vedere situatia actuala din tara. Cu o mica promovare poate face ravagii
vectorialpx scrie:eu cred ca as lua undeva pe la 900-1200 fara Joomla.
edit // oricum, inspirata ideea site-ului asta, avand in vedere situatia actuala din tara. Cu o mica promovare poate face ravagii(pe bune)
Joomla pentru mine e un ghiveci de librari adunate la un loc cu foarte multe bug-uri . Ma doare capul cand incerc sa fac un modul pentru asa ceva .
Daca e sa il fac cu Joomla, nu il fac.
Fara Joomla cu framework propriu poate ajunge pe la 400$ - 500$.
- vectorialpx
- Senior Member
ca sa-mi re-dau cu parerea: mi se pare prea putin 500E, pentru ca va implica un login [deci, un pic de securitate] si o administrare + anumite template-uri de pagini [bazate pe layout-ul principal].
Ar fi ceva de munca si, cum eu nu pot sa fac lucrurile "in graba", time is money!
In fine, oricum nu m-as baga... ca sunt plin de munca.
M-as baga daca ar fi vorba de o vacanta, dar nu de un site
Ar fi ceva de munca si, cum eu nu pot sa fac lucrurile "in graba", time is money!
In fine, oricum nu m-as baga... ca sunt plin de munca.
M-as baga daca ar fi vorba de o vacanta, dar nu de un site