Ceas PHP la secunda
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
Bogdan2901
- PHPRomania Supporter
Ceas PHP la secunda
Stie cineva cum as putea crea un ceas in php, care sa arate ora, minutul si secunda, si sa se actualizeze in fiecare secunda ? Nu imi trebui scripturi flash, deoarece am nevoie de o variabila pentru ceas...
-
OriginalCopy
- Average Member
-
Bogdan2901
- PHPRomania Supporter
In javascript folosesti o functie care se autoapeleaza cu setTimeout("functia()", 1000); , 1000 fiind o secunda.
Poti studia si script-urile de aici http://www.marplo.net/javascript/scripts.html , cu ceas si cronometru, au explicatii in cod prin care sa intelegi cum se face.
Poti studia si script-urile de aici http://www.marplo.net/javascript/scripts.html , cu ceas si cronometru, au explicatii in cod prin care sa intelegi cum se face.
Cursuri gratuite: | | | |
- vectorialpx
- Senior Member
mie imi place Flash (LoadVars), altii prefera Javascript (Ajax).
Ideea e simpla... cum a zis si MarPlo, trebuie sa faci actualizarea cu un script server-side a unei date care se preia de pe server. O functie si setInterval, nu setTimeout [valabil si pentru Flash si pentru Js]. Functia care e luata in interval, este un Ajax care ia ora, cam atat.
Ideea e simpla... cum a zis si MarPlo, trebuie sa faci actualizarea cu un script server-side a unei date care se preia de pe server. O functie si setInterval, nu setTimeout [valabil si pentru Flash si pentru Js]. Functia care e luata in interval, este un Ajax care ia ora, cam atat.
-
OriginalCopy
- Average Member