selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

PEAR, Smarty, ADOdb, OOP, PHP 5, XML, UML, Şabloane de proiectare, PHP-GTK.

Moderatori: coditza, Emil, Moderatori

Avatar utilizator
fabby
Senior Member
Mesaje: 1071
Membru din: Lun Aug 30, 2004 11:51 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

Mesajde fabby » Lun Apr 27, 2015 12:00 pm

salutare!
am intr-un div, mai multe elemente:
h3
p
p
-----
h3
p
p
-----
h3
p
p
-----
etc

vreau sa selectez cu phpquery priumul grup(h3,p,p),al 2-lea grup (h3,p,p),al 3-lea grup (h3,p,p), etc si ca apoi sa fac foreach la aceste grupuri
si nu stiu cum pot selecta?


Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite

nevvermind
Senior Member
Mesaje: 1241
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:17 pm

Re: selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

Mesajde nevvermind » Lun Apr 27, 2015 3:11 pm

Serios, nu puteai da html?! Chiar era nevoie de un pseudo-tabel? Si ce-i phpquery? Ai presupus ca toata lumea stie ce-i ala.
Fa-ne o introducere.
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/

ViezuREX
Senior Member
Mesaje: 499
Membru din: Joi Dec 13, 2012 1:35 pm

Re: selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

Mesajde ViezuREX » Lun Apr 27, 2015 11:28 pm

In plus la ce spunea nevvermind, adaug si eu, pentru a manipula DOM-ul folosesti JavaScript, nu PHP.

Avatar utilizator
fabby
Senior Member
Mesaje: 1071
Membru din: Lun Aug 30, 2004 11:51 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

Mesajde fabby » Lun Mai 04, 2015 9:51 am

serios, doar daca dadeam html intelegeai? atunci vezi-ti de drum! vrei sa aduni mai multe postari si nu stii cum? fa-o inteligent nu aberand.

pana la urma am rezolvat prin alta varianta, dar daca in continuare sti cineva cum selectez acel grup, ii multumesc :)
Today is a good day for... php

www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite

nevvermind
Senior Member
Mesaje: 1241
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:17 pm

Re: selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

Mesajde nevvermind » Lun Mai 04, 2015 4:40 pm

intelegeam si prin cod morse, omu. alta-i ideea.

totusi, tot n-ai spus nimic de acel phpquery. cum faci interogarea? daca nu dai codul tau, ne pui sa invatam phpquery, get it?
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/

Avatar utilizator
mihaitha
Senior Member
Mesaje: 2383
Membru din: Vin Mai 04, 2007 12:40 pm
Localitate: Sibiu
Contact:

Re: selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

Mesajde mihaitha » Sâm Mai 23, 2015 10:24 am

Din ce vad din documentatia phpQuery (nu am lucrat cu el) modul de lucru este similar cu DOMDocument, drept urmare nu vad sa ai vreo varianta de a selecta noduri sibling multiple cu un singur apel. Sorry bro, looks like you're out of luck :(

Daca ai cum sa modifici codul HTML pe care il citesti, ai putea sa grupezi elementele respective intr-un element parinte (un div fara formatare CSS) si sa parsezi elementele alea, si pentru fiecare sa parsezi nodurile subordonate direct.

Avatar utilizator
fabby
Senior Member
Mesaje: 1071
Membru din: Lun Aug 30, 2004 11:51 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

Mesajde fabby » Mar Iun 09, 2015 10:20 am

10x mihaitha, nici eu nu i-am dat de capat. si codul html nu pot sa-l modific ca-l "trag" de la alte adrese. am facut un foreach de fiecare element...si din acel foreach cand ajungeam la al 3-lea am considerat ca pana acolo e primul grup si tot asa...
Today is a good day for... php

www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite

clickymedia
Junior Member
Mesaje: 41
Membru din: Mie Iun 17, 2015 2:11 pm
Contact:

Re: selectare a 3 elemente care sa fie ca unul singur

Mesajde clickymedia » Mie Sep 09, 2015 7:31 pm

E posibil sa mearga cu preg_match_all
Recent am creat 1 site cu mobila second hand si canapele second hand in Bucuresti.


Înapoi la “PHP Avansat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori