Crapa sesiunea la dublu click pe un buton sau link

PEAR, Smarty, ADOdb, OOP, PHP 5, XML, UML, Şabloane de proiectare, PHP-GTK.

Moderatori: coditza, Emil, Moderatori

andrei1991
New Member
Mesaje: 4
Membru din: Dum Mai 11, 2014 10:20 am

Crapa sesiunea la dublu click pe un buton sau link

Mesajde andrei1991 » Vin Iun 27, 2014 10:37 am

Daca ma loghez pe aplicatie e ok. Se creaza sesiunea si totul e ok pana cand dau dublu click pe un buton sau un link.
Aceasta ii functia prin care creez sesiunea.

Cod: Selectaţi tot

function sec_session_start()
{
    $session_name = 'sec_session_id';
    $secure = false;
    $httponly = true;

    ini_set('session.use_only_cookies',1);
    $cookieParams = session_get_cookie_params();
    session_set_cookie_params($cookieParams['lifetime'], $cookieParams['path'], $cookieParams['domain'], $secure, $httponly);
    session_name($session_name);
    session_start();
    session_regenerate_id(true);
}


functia de login

Cod: Selectaţi tot

function login($email,$pass)
{
global $con;
$email = mysqli_real_escape_string($con, $email);
$sql = "SELECT * FROM utilizator where email='".$email."' and parola='".$pass."' and activ='1';";
$result = mysqli_query($con,$sql);
   
if(mysqli_num_rows($result)==1){
           sec_session_start();
      $_SESSION['email']= $email;
           header("Location: user.php");
   }
   else
                return false;   
}


Nu stiu daca e ok dar la inceputul fisierului user.php apelez din nou sec_session_start()...Fac eu ceva gresit?



Înapoi la “PHP Avansat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori