ajutor cod php
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
Re: ajutor cod php
Ce fel de eroare ai, ne-ar ajuta daca ai posta-o si pe aceasta, in plus nu avem fisierul util.php, eroarea poate sa fie de acolo.
-
daniel1972
- New Member
uite eroarea dar am scos acel fisier util.php
Fatal error: Call to undefined function user_id() in C:\Program Files\EasyPHP-DevServer-13.1VC9\data\localweb\withdraw.php on line 99
cine ma poate ajuta cu baza de date cred ca este problema ????
Fatal error: Call to undefined function user_id() in C:\Program Files\EasyPHP-DevServer-13.1VC9\data\localweb\withdraw.php on line 99
cine ma poate ajuta cu baza de date cred ca este problema ????
Functia nu este in acest fisier, dar poate sa fie in util.php, sau poate i-ai gresit numele.
-
daniel1972
- New Member
asta este in util.php
<?php
define('DB_TYPE', 'mysql');
define('DB_HOST', 'localhost');
define('DB_NAME', 'mvc');
define('DB_USER', 'root');
define('DB_PASS', '');
cum fac baza de date???? sau ce are cum rezolv asta
<?php
define('DB_TYPE', 'mysql');
define('DB_HOST', 'localhost');
define('DB_NAME', 'mvc');
define('DB_USER', 'root');
define('DB_PASS', '');
cum fac baza de date???? sau ce are cum rezolv asta
Pentru a crea baza de date trebuie ca in prealabil sa ai instalat in PC un pachet de tipul XAMPP sau WAMP, cu care sa poti rula paginile .php si sa le poti vizualiza in browser, sau sa creezi baze de date. Deci mai intai, cauta pe youtube cum sa instalezi XAMPP (recomandarea mea). Abia apoi poti crea baza de date, fie vizual fie printr-o interogare. Deci revino cand indeplinesti conditia asta. Succes!
-
daniel1972
- New Member
salut am creat baza de date si nimic nu face acest cod undeva este gresit dar nu inteleg unde de nu introduce valorile acolo in database??? ma puteti ajuta cu un cod ceva mai corect decit cel pe care lam facut eu stima