Recuperare windows user in php

PEAR, Smarty, ADOdb, OOP, PHP 5, XML, UML, Şabloane de proiectare, PHP-GTK.

Moderatori: coditza, Emil, Moderatori

firtacosmin
New Member
Mesaje: 2
Membru din: Mie Iul 06, 2011 10:06 am

Recuperare windows user in php

Mesajde firtacosmin » Mie Iul 06, 2011 10:18 am

Salutare,

Am un proiect de intranet un de am nevoie ca atunci cand cineva intra pe pagina de net aplicatia sa stie cine a intrat. Cumva sa ia user-ul ce este log-at pe windows.
Se poate face asa ceva? Si daca da ma puteti ajuta s aimi spuneti cum se face?

Multumesc mult.



dechim
Senior Member
Mesaje: 1486
Membru din: Mar Mai 10, 2005 11:53 pm
Localitate: Drobeta Turnu Severin

Mesajde dechim » Vin Iul 08, 2011 1:12 am


necuratu
PHPRomania Supporter
Mesaje: 29
Membru din: Vin Iun 19, 2009 4:09 pm
Localitate: Online
Contact:

Mesajde necuratu » Mar Iul 12, 2011 10:18 am

Nu cred ca merrge asa ceva , !deoarece din cate stiu eu php se ruleaza pe server ,poti face o aplicatie in c++ care sa se conecteze la serverul tau si sa iti scuipe intr-o baza de date username-ul

firtacosmin
New Member
Mesaje: 2
Membru din: Mie Iul 06, 2011 10:06 am

Mesajde firtacosmin » Mar Iul 12, 2011 2:31 pm

Multumesc mult pentru rsp.

Din pacate nu pot face decat printr-o aplicatie web. Daca as fi putut face o aplicatie desktop as fi facut tot tool-ul ca o aplicatie desktop.
Stiu ca se poate cumva pentru ca la compania unde am lucrat inainte era un tool care facea asta. Deci este o metoda, numai ca nu o stiu eu inca.


Înapoi la “PHP Avansat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori