Sunt multe scripturi php (care lucreaza sau nu cu baze de date) care contorizeaza nr de vizitatori(ip-uri) pe o anumita pagina. Ma gandeam la un cod php care sa faca asta dar sa contorizeze si sub-ip-urile care intra pe o pagina... ceva in genu : o retea mare(cu server pe proxy), care "iese" in afara sub acelasi ip si sa fie contorizate si sub-ipurile
site-uri gen : showmyip sau whatismyip stiu ca arata si subipurile impreuna cu multe alte info
Contor ip sub proxy
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
In primul rand nu ai formulat o intrebare.
In al doilea rand daca e dupa proxy vezi ip-ul proxy-ului si atat.
Asa ca,daca iti ascunde ip-ul tu nu poti sa il afli numai daca ii trimiti un applet Java care face acest lucru.
In al treilea rand clasele de ip se asigneaza destul de haotic
iar ierarhia in clasa de ip nu inseamna intodeauna ierarhie a retelei. Pot sa imi cumpar cate o clasa C din n seturi de clase B si sa le asignez retelei mele.
Destul de utopica propunerea ta asa ca mai ia documentatiile la citit.
In al doilea rand daca e dupa proxy vezi ip-ul proxy-ului si atat.
Asa ca,daca iti ascunde ip-ul tu nu poti sa il afli numai daca ii trimiti un applet Java care face acest lucru.
In al treilea rand clasele de ip se asigneaza destul de haotic
iar ierarhia in clasa de ip nu inseamna intodeauna ierarhie a retelei. Pot sa imi cumpar cate o clasa C din n seturi de clase B si sa le asignez retelei mele.
Destul de utopica propunerea ta asa ca mai ia documentatiile la citit.