Folosesc TCPDF pt. a genera ordin de plata cu cod de bare(PDF417).
Problema mea este ca am undeva o eroare la codul de bare pt. ca am fost la finante si asta mi-au spus.
Nu am cititor de de cod de bare asa ca nu pot sa testez sa vad unde este eroarea.
Poate cineva sa ma ajute sau poate stiti pe cineva cunoscut care ma poate ajuta in problema asta. Vreau sa fac functionabil si codul de bare.
-> Tiparire OP.
Multumesc.
TCPDF si PDF417
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
Re: TCPDF si PDF417
daca ai un telefon inteligent (iphone sau android) sau chiar si o tableta, poti instala pe el barcode scanner si sa vezi cu el ce arata in codul de bare. eu de obicei il folosesc la qr code... (programul il gasesti la o simpla cautare in google play sau in apple store si e gratuit)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Re: TCPDF si PDF417
Am incercat online sa fac decodare la codul meu de bare si stiu ce am in el.
Problema mea este ca cei de la fisc imi spun ca nu le citeste aparatul lor..................
Problema mea este ca cei de la fisc imi spun ca nu le citeste aparatul lor..................
http://www.contaflux.ro - Aplicatie WEB de contabilitate