Ştiu că există posibilitatea să faci imagini cu PHP ... însă nu ştiu prea multe informaţii despre acest subiect.
Am un joc în care utilizatorii conduc o echipă de rugby şi au opţiunea să îşi selecteze echipamentul pentru meciuri.
Momentan am vreo 10 imagini cu tricouri, însă aş vrea să fac mai multe modele (cu dungi orizontale, verticale, etc.). E cam greu să fac în Photoshop editând imaginile (sunt 10 culori deci daca fac un model în dungi sunt multe combinaţii posibile).
M-am gândit ca utilizatorul să selecteze: model, culoare tricou 1, culoare tricou 2 şi culoare short-uri şi în funcţie de ce e selectat să apară tricoul.
Ce soluţie îmi propuneţi?
Imagine PHP
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
Photoshop + layere
Sa faci alea in php e muult mai greu
Sa faci alea in php e muult mai greu
Nu mai fi chel http://www.caderea-parului.ro
-
innenrinde
- Junior Member
Daca desenezi in php, in afar de faptul ca e greu o sa iasa si urat. Calitatea imaginilor cam lasa de dorit cel putin la gd-library.
Daca ai doar tricouri simple ca cele din imaginea publicata poate e o solutie sa desenezi un png transparent in photoshop cu conturul tricoului, transparenta sa fie exact continutul tricoului si cu un layer mask din css pui poza peste un div care poate sa aiba orice culoare isi seteaza utilizatorul.
Daca ai doar tricouri simple ca cele din imaginea publicata poate e o solutie sa desenezi un png transparent in photoshop cu conturul tricoului, transparenta sa fie exact continutul tricoului si cu un layer mask din css pui poza peste un div care poate sa aiba orice culoare isi seteaza utilizatorul.