Salut,
Trebuie sa fac un proiect in care este folosit microfonul calculatorului pentru a discuta live cu utilizatorii. Stie cineva cum se realizeaza asta? Nu-mi trebuie radio online (sau cel putin cred ca nu asta e solutia daca pentru implementare trebuie servere speciale sau aparatura care sa furnizeze un semnat audio special).
Deci, o aplicatie web (de preferat in php) care sa-i permita administratorului sa vorbeasca la microfonul propriu iar ceea ce spune el sa poata fi ascultat de utilizatorii internet prin accesarea unui site (unui buton amplasat intr-un site).
Multumesc anticipat!
Audio streaming
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
-
innenrinde
- Junior Member
@vectorialpx, merci pentru raspuns. Am incercat ceva cu java sau flash, dar solutiile pe care le-am gasit imi cere sa instalez o aplicatie pe serverul unde e gazduita aplicatia. Or cei de la hosting numai asta nu vor. Eu vreau sa ocolesc in vreun fel varianta asta, adica sa fac o aplicatie care ar putea rula pe orice hosting, fara sa mai fie nevoie de ceva instalat pe serverul respectiv...
-
innenrinde
- Junior Member
- vectorialpx
- Senior Member