eroare legata de un DLL

Aici puteţi posta întrebari legate de instalare şi configurare PHP, Apache, IIS, MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server sau altele.

Moderator: Moderatori

scribb
New Member
Mesaje: 1
Membru din: Mie Iul 30, 2003 3:26 pm
Localitate: Arad

eroare legata de un DLL

Mesajde scribb » Mie Iul 30, 2003 3:33 pm

sal ! sunt de abia la inceput cu PHP-u ! cand incerc sa pornesc php zice ca lipseste odbc32.dll . am istalat totul , inclusiv MySql si tot nu reusesc sa ii dau drumu .
O alta problema apare in PHPEdit cand incerc sa compilez...apare un mesaj in care zice ca portu 80 e ocupat de un alt program . Am incercat sa schimb pe 8080 dar acelasi mesaj . Astept sfaturi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Avatar utilizator
Constantin
PHPRomania Coder Professional
Mesaje: 236
Membru din: Vin Sep 20, 2002 12:38 pm
Contact:

Mesajde Constantin » Mie Iul 30, 2003 5:54 pm

In php.ini ai activa o linie in care i se spune sa incarce odbc32.dll?
Daca da, comenteaz-o si incearca sa repornesti.

Ce versiune de PHP ai? In versiunile noi nu ar mai trebui sa existe odbc32.dll.


Înapoi la “Instalare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori