Warning: Invalid argument supplied....

Aici puteţi posta întrebari legate de instalare şi configurare PHP, Apache, IIS, MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server sau altele.

Moderator: Moderatori

bysnis
New Member
Mesaje: 3
Membru din: Vin Sep 28, 2012 2:57 am

Warning: Invalid argument supplied....

Mesajde bysnis » Vin Sep 28, 2012 3:12 am

Salutare

Primul meu post aici :

Am o problema .. am instalat un script .. si am o problema.. imi da aceasta erroare. O problema la linia 22 mai exact ..


Cod: Selectaţi tot

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fandeale/public_html/config.php on line 22
[/code]



Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Vin Sep 28, 2012 4:20 am

si vrei sa ghicim noi ce e in cod?

daca vrei sa ghicesc, dupa mesajul de eroare cred ca nu ai pus bine valorile la foreachul de la linia 22 deci ori acolo ori mai inainte ai o buba in cod
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

bysnis
New Member
Mesaje: 3
Membru din: Vin Sep 28, 2012 2:57 am

Mesajde bysnis » Vin Sep 28, 2012 9:33 am

ms de raspunsul rapid.. ai sa pun si tot fisierul config.php , vad ca de acolo este problema ..

<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', '1');

$host = "localhost"; // your mysql server address
$user = "xxxxx"; // your mysql username
$pass = "xxxxxx"; // your mysql password
$tablename = "fandeale_fandealer"; // your mysql table

session_start();
$data = null;
if(!(@mysql_connect("$host","$user","$pass") && @mysql_select_db("$tablename"))) {
?>
<html>
MSQL ERROR
<?
exit;
}

include_once 'functions.php';
require_once "includes/pluggable.php";
foreach( glob("plugins/*/index.php") as $plugin) {
require_once($plugin);
}

hook_action('initialize');

$site = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM settings"));
?>
[/quote]
Ultima oară modificat Sâm Sep 29, 2012 3:44 am de către bysnis, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Vin Sep 28, 2012 1:27 pm

eroarea provine de la linia
foreach( glob("plugins/*/index.php") as $plugin) {
require_once($plugin);
}

normal functia global poate returna un array cu elementele gasite, un array gol sau false. in cazul in care returneaza un array gol sau false iti da eroarea care iti apare tie...
corect ar trebui ceva de genu

Cod: Selectaţi tot

$gasite = glob("plugins/*/index.php");
if ( count($gasite) ) {
    foreach(  $gasite as $plugin) {
        require_once($plugin);
    }
} else {
    echo 'eroare: nu am gasit pluginuri';
}


PS. multumim de user si parole, sa mai dai (eventual si domeniul pentru care sunt valabile, ca sa ne facem de cap pe acolo)
Ultima oară modificat Sâm Sep 29, 2012 11:42 am de către Birkoff, modificat 1 dată în total.
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Reventon
Average Member
Mesaje: 68
Membru din: Lun Ian 31, 2011 5:07 pm

Mesajde Reventon » Vin Sep 28, 2012 1:32 pm

eroarea este clara, ai furnizat un argument nepotrivit pentru foreach.


posibil ca glob("plugins/*/index.php") sa iti returneze NULL sau un array gol

bysnis
New Member
Mesaje: 3
Membru din: Vin Sep 28, 2012 2:57 am

Mesajde bysnis » Sâm Sep 29, 2012 3:52 am

Reventon multumesc de explicatie

Birkoff multumesc mult.

totusi la cunostintele mele reuse de php nu stiu ce trebuie exact schimbat acolo .. daca ai modifica codul acela ca erroarea sa dispara ar fi perfect.. sau.. daca mai trebuie sa postez un fisier ceva din script o pot face

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Sâm Sep 29, 2012 11:41 am

pai ti-am dat mai sus varianta de cod corecta... ce mai trebuie?
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.


Înapoi la “Instalare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator