Problema mutare site

Aici puteţi posta întrebari legate de instalare şi configurare PHP, Apache, IIS, MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server sau altele.

Moderator: Moderatori

dakes
Average Member
Mesaje: 53
Membru din: Joi Noi 24, 2011 9:53 pm

Problema mutare site

Mesajde dakes » Mie Iul 18, 2012 9:03 pm

Buna,de curand am incercat sa mut un website(script) de pe un host vechi pe unul nou,la aceiasi furnizori. Problema e ca pe host-ul vechi functioneaza totul perfect iar pe ala nou nu functioneaza.
Am mutat script-ul de pe host-ul vechi pe host-ul nou,am creat baza de date noua,am dat import la baza de date de pe host-ul vechi,am facut cararile(patch),am schimbat name serverele la domeniu si tot nu merge..Prima data imi dadea internal server error 500..Iar acum imi da blank page.Desi am content. Aveti vreo idee de ce ? Ar fi bine venita deoarece ma chinui de mai bine de o saptamana.. Si am ceva website-uri de mutat ..



Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Joi Iul 19, 2012 12:43 am

scoate htacces-ul vezi daca functioneaza
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

dakes
Average Member
Mesaje: 53
Membru din: Joi Noi 24, 2011 9:53 pm

Mesajde dakes » Joi Iul 19, 2012 2:27 pm

L-am scos,l-am bagat.. Tot asa.. Nu merge deloc.. Chiar nu stiu ce are

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Joi Iul 19, 2012 2:44 pm

pai mie cand nu imi merge un script incep sa fac debug prin el sa vad unde e problema...

baga echo din linie in linie pana vezi unde e buba... testeaza vezi ruleaza codul pana la bucata aia? da... atunci testezi mai departe inca o bucata si tot asa... altfel nu ai cum sa stii unde e buba...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

trustnet
PHPRomania Supporter
Mesaje: 24
Membru din: Sâm Apr 14, 2012 9:06 pm
Localitate: Alba Iulia
Contact:

Mesajde trustnet » Vin Iul 20, 2012 4:55 pm

Erorile 500 in cele mai multe cazuri sunt:

1. erori php
2. reguli gresite in .htaccess.

Daca .htaccess te-ai lamurit ca nu este, incearca sa afisezi errorile in browser, adauga codul de mai jos in partea de jos a scriptului:

@error_reporting(6143);

Ar trebui sa te ajute mai mult in debug.
Ultima oară modificat Sâm Aug 11, 2012 7:43 pm de către trustnet, modificat 1 dată în total.
http://www.trustnetsolutions.ro
Gazduire web de la doar 1 euro / luna

dakes
Average Member
Mesaje: 53
Membru din: Joi Noi 24, 2011 9:53 pm

Mesajde dakes » Sâm Iul 28, 2012 5:49 am

Am rezolvat. Multumesc pentru sfaturi.

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Sâm Iul 28, 2012 8:06 am

si ne lasi in aer? de la ce era buba?
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

dakes
Average Member
Mesaje: 53
Membru din: Joi Noi 24, 2011 9:53 pm

Mesajde dakes » Joi Aug 02, 2012 3:15 am

Din phpmyadmin,prefixul la tabele.. Mi l-a rezolvat un prieten.
Multumesc mult pentru ajutor.


Înapoi la “Instalare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori