::php-romania-owner::
Idei pentru PHP Romania
Moderatori: admin, Moderatori
Idei pentru PHP Romania
Aici puteti trece orice idee sau comentariu despre PHP Romania ...
asistenta pe IRC
In me la morte...
Era sa uit: daca ajuta cu ceva vezi ca www.php.as.ro redirectioneaza (daca nu ma tradeaza meta-urile) spre <? php romania ?>. Nu intreba ce si cum.
Daca aveai ceva norok se redirectiona direct de la www.php.ro, da' mi-a luat-o altcineva inainte cu domeniu asta; vezi ce inseamna sa n-ai bani.. 
In me la morte...
-
DeusX
- PHPRomania Supporter
Intrebare: de ce foloseste PHP Romania un host free ?
Ideea e ca sunt tone de bannere mai nou, si o gramada de restrictii cand vine vorba de functiile php. Si eu am folosit pana in aceasta vara serviciile lor si ii respect pentru acest lucru, dar ma gandeam ca un host platit ar fi mai ok.
Daca se doreste, pot gazdui eu site-ul, pe al meu spatiu de hosting (ca subdomeniu) + alte facilitati, fara nici un interes material.
Este doar o idee, ca semn de apreciere pentru ce s-a realizat aici.
PS: primul meu post pe aici. Hello World
Ideea e ca sunt tone de bannere mai nou, si o gramada de restrictii cand vine vorba de functiile php. Si eu am folosit pana in aceasta vara serviciile lor si ii respect pentru acest lucru, dar ma gandeam ca un host platit ar fi mai ok.
Daca se doreste, pot gazdui eu site-ul, pe al meu spatiu de hosting (ca subdomeniu) + alte facilitati, fara nici un interes material.
Este doar o idee, ca semn de apreciere pentru ce s-a realizat aici.
PS: primul meu post pe aici. Hello World
...zise Ursu`
In cateva zile va fi gazduit pe un host platit si va fi accesibil pe www.phpromania.net. Multumim pentru oferta de gazduire, dar deja am primit o astfel de oferta din partea altcuiva pe care am acceptat-o.
canalul #php.ro de pe undernet este viu
sunteti asteptati acolo cu nelamuriri, sunt destui oameni priceputi pe acolo sa va clarifice anumite treburi. eu unul chiar as propune ceva promovare din partea phpromania.net, in fond avem acelasi scop.
si nu e nimeni platit nici pentru una, nici pentru alta
tot vorbeam prin alt topic de coeziune
cheers
sunteti asteptati acolo cu nelamuriri, sunt destui oameni priceputi pe acolo sa va clarifice anumite treburi. eu unul chiar as propune ceva promovare din partea phpromania.net, in fond avem acelasi scop.
si nu e nimeni platit nici pentru una, nici pentru alta
cheers
kristache. over.
Înapoi la “Feedback PHPRomania”