Ideea unui concurs de web design pentru site si forum, este un lucru bun.
Ar trebui sa facem o conferinta online la un moment dat, unde sa impartim in etape ce e de facut...
Si pentru ca designerii sa fie motivati, pentru castigator sa ii oferim un premiu cel putin rezonabil.
De accea ma ofer sa donez 100 EUR pentru premiu.
Ma gandesc ca pentru un design acceptabil, ar trebui sa se stranga minim 300 EUR.
Un alt lucru bun ar fi ca acei care pot sa ofere o contributie lunara pentru ca editorii, sau oamenii care o sa lucreze la site sa aiba si o remuneratie. Poate ca in momentul asta nu sunt prea multi dornici sa doneze, dar daca mergem pe calea cea buna, calitatea o sa creasca, inclusiv calitatea vizitatorilor.
Trebuie stabilit modul in care transmitem mesajul concursului, jurizarea si alte cele.
Asteptam si alte raspunsuri.
/later edit
Astept mai multe informatii referitoare la concurs daca se merge pe aceasta varianta.
Timpul nu imi permite sa ma implic mai mult decat am mentionat mai sus. Poate exista persoane care pot sa se implice mai mult de atat, acordand timp si stabilind un roadmap.
Dupa ce exista informatii mai concrete, pot sa anunt si designerii cu care colaborez, sa vina si ei cu propuneri, avand in vedere ca unii lucreaza la companii mari gen Leo Burnett, churchill media...
De asemenea astept informatii privind modalitatea de a livra banii.
Multumesc.
feedback PHPRomania
Moderatori: admin, Moderatori
- kelye
- Senior Member
o problema ar fi moderarea .. ar trebui sa fie mai "nazista" .. toti am fost adolescenti si mega-asi si cei mai buni .. mai creste omul ..deci nu are rost sa zici ca e "copil prost" sau "infumurat" sau alte chestii .. pana la urma toti ce care ajung aici au fost "zmei" la vremea lor ..
Drept urmare.. sugestiile mele:
- stingerea rapida a flame-urilor prin close topic
- creearea unui sistem de votare a userilor si solutiilor date de ei (ca sa nu mai vad oameni cu 2000 de posturi din care 1000 sunt "si ce vrei sa zici cu asta?" "de ce mai intrebi?" "cauta pe google" .. daca nu vrei sa dai un raspuns inchide dracu pagina si citeste altceva
- (din nou) o activitate sporita a moderatorilor.. nu in a da raspunsuri la intrebari cat in a inchide offtopicurile cat mai repede
- o noua sectione "bans and warnings" unde sa fie avertizati userii si banati (motiv) .. (ar trebui votat / alcatuit ) un regulament de ordine interioara general ( gen http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=4747 ) + unul specific fiecarui topic
Drept urmare.. sugestiile mele:
- stingerea rapida a flame-urilor prin close topic
- creearea unui sistem de votare a userilor si solutiilor date de ei (ca sa nu mai vad oameni cu 2000 de posturi din care 1000 sunt "si ce vrei sa zici cu asta?" "de ce mai intrebi?" "cauta pe google" .. daca nu vrei sa dai un raspuns inchide dracu pagina si citeste altceva
- (din nou) o activitate sporita a moderatorilor.. nu in a da raspunsuri la intrebari cat in a inchide offtopicurile cat mai repede
- o noua sectione "bans and warnings" unde sa fie avertizati userii si banati (motiv) .. (ar trebui votat / alcatuit ) un regulament de ordine interioara general ( gen http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=4747 ) + unul specific fiecarui topic
johnny, nu cred ca e necesar sa donezi.
Suntem totusi o comunitate si trebuie sa o sustinem, unul face design, unul/doi programare, altii se ocupa de content.
Pentru design, am putea imprumuta ideea de pe WBD: sa se propuna mai multe design-uri si sa se decia prin vot care ramane. Si castigatorul va primi un link in footer-ul paginii catre site-ul sau.
Suntem totusi o comunitate si trebuie sa o sustinem, unul face design, unul/doi programare, altii se ocupa de content.
Pentru design, am putea imprumuta ideea de pe WBD: sa se propuna mai multe design-uri si sa se decia prin vot care ramane. Si castigatorul va primi un link in footer-ul paginii catre site-ul sau.
- vectorialpx
- Senior Member
mi se pare cel mai oke un concurs...
atunci cand se ajunge la bani... intervin certuri...
poate e ciudat... aici romanii nu vor bani
(chiar prea ciudat)...
e posibil ca unul sa zica - `nu am castigat pentru ca la cunoscut pe moderator si ... i-o fi dat si lui din bani si... etc etc`...
se isca conflicte si pe baza unor topic-uri...
iti dai seama ce-ar fi pentru 300E
ori nu cred ca am vrea sa se ajunga la certuri `pe bani`
atunci cand se ajunge la bani... intervin certuri...
poate e ciudat... aici romanii nu vor bani
e posibil ca unul sa zica - `nu am castigat pentru ca la cunoscut pe moderator si ... i-o fi dat si lui din bani si... etc etc`...
se isca conflicte si pe baza unor topic-uri...
iti dai seama ce-ar fi pentru 300E
ori nu cred ca am vrea sa se ajunga la certuri `pe bani`
toata responsabilitaea o are adminul.. a lasa forumul balta.. a pus cativa oameni sa se ocupe (moderatori) dar care saracii nu au nici ei timp si nici putere sa o faca..
.. inca ceva.. vad ca se discuta 2 subiecte in acelasi timp.. cred ca treaba cu desingnul e fara rost.. tot ce trebuie schimbat pe acest forum sunt oamenii... spunea cineva mai sus de un regim mai nazist... eu zic.. nazist la patrat...
.. inca ceva.. vad ca se discuta 2 subiecte in acelasi timp.. cred ca treaba cu desingnul e fara rost.. tot ce trebuie schimbat pe acest forum sunt oamenii... spunea cineva mai sus de un regim mai nazist... eu zic.. nazist la patrat...
or
De obicei nu ma plang de subiectele dezbatute pe forumul asta. Unele mi se par utile, interesante, provocatoare
. Dar in seara asta tot ce am citit au fost subiecte in care membrii ai comunitatii, se luau la misto, se insultau sau se foloseau de ceilalti in loc sa se foloseasca de google sau altele. Cu parere de rau spun ca am impresia ca situatia cam scapa de sub control....Sugestia mea este impartirea forumului in doua bucati...unu mai "zgomotos" care sa faca ce face si forumul acum (minus eventual insultele)....si o alta bucata cu acces pe baza de invitatie unde membrii cu activitate ai forumului sa poata discuta "in liniste" probleme mai "elevate " legate de php.
Nu zic ca sectiunea de incepatori nu isi are rostul...dar posibilitatea unui membru nou de a posta unde il taie capu face toate discutiile greu de urmarit
Nu zic ca sectiunea de incepatori nu isi are rostul...dar posibilitatea unui membru nou de a posta unde il taie capu face toate discutiile greu de urmarit
Mi se pare exagerat sa dam vina pe admin. Sunt si eu admin la 13 forumuri si visul nostru este sa oferim un loc placut pentru fiecare, articole de calitate si discutii interesante. NOI facem comunitatea si din pacate unii dintre noi nu se comporta asa cum ar trebui sa se comporte niste indivizi civilizati. In timp se va face filtrarea, pana atunci se pot face reports si se va rezolva ceva. Nici eu nu visez noaptea ce se intampla prin forum, dar reactionez la un report. Problema pe care am observat-o este insa alta: majoritatea celor care se implica in flame wars NU raporteaza, ci se iau de par cu cei care i-au ofensat ... unii s-au maturizat, altii inca trebuie sa invete cum te comporti intr-o comunitate online. Cei cu mare experienta sunt de obicei potoliti si cunosc regulile scrise si nescrise, ceilalti speram ca vor invata.
Nu am ce sa comentez impotriva acestui proiect. Nici impotriva celor care muncesc pentru el. Am gasit informatie excelenta, un design placut (chiar daca mai simplu decat imi place mie) si eficient, oameni de o deosebita calitate. Pe cei care se comporta ca pe maidan ii ignor, din fericire sunt foarte putini.
Felicitari pentru acest proiect. Orice forum are zile bune si rele, sper ca in curand toate problemele se vor rezolva. Meritati asta
Nu am ce sa comentez impotriva acestui proiect. Nici impotriva celor care muncesc pentru el. Am gasit informatie excelenta, un design placut (chiar daca mai simplu decat imi place mie) si eficient, oameni de o deosebita calitate. Pe cei care se comporta ca pe maidan ii ignor, din fericire sunt foarte putini.
Felicitari pentru acest proiect. Orice forum are zile bune si rele, sper ca in curand toate problemele se vor rezolva. Meritati asta
-
Înapoi la “Feedback PHPRomania”