parola si user

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

daniel.opr
PHPRomania Supporter
Mesaje: 10
Membru din: Vin Feb 13, 2004 1:09 pm

parola si user

Mesajde daniel.opr » Vin Feb 13, 2004 1:15 pm

Am si eu o inrebare: De curand am inceput sa butonez html si am cateva iei dar nu prea le pot pune in aplicare:

Vreau de exmplu sa creez (chiar si eu) un fel de cont pentru cativa clienti. Adica le setez eu eventual user si parola dar vreau in momentul in care sunt introduse sa il trimita doar la un sg fisier.

Adica: clientul X sa afle situatia comenzilor lui si atat.
www.control.home.ro

Ma poate ajuta cineva ?



Avatar utilizator
biban
Senior Member
Mesaje: 204
Membru din: Dum Apr 13, 2003 8:23 pm
Localitate: Giurgiu
Contact:

Mesajde biban » Vin Feb 13, 2004 2:37 pm

pai pentru ce vrei tu nu e suficient html. trebuie sa mai aprofundezi putin:
javascript sau php sau ambele sau asp sau alte limbaje de scriptare pe parte de client sau pe parte de server.

Avatar utilizator
jely
PHPRomania Supporter
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iul 16, 2003 12:54 am
Localitate: punga cu jeleuri
Contact:

Mesajde jely » Sâm Feb 14, 2004 11:20 pm

Offtopic.
Daniel.opr poti sa imi spui si mie cum ai creat meniul ala ca eu am incercat dhtml meniu builder am creat unul dar nu pot sa il manevrez f usor si ma gandeam ca poate imi spui cum l-ai facut tu sau un link ceva.

Vizitator

Mesajde Vizitator » Dum Feb 15, 2004 8:32 am

E un program "dhtmlmenu" daca vrei t-il trimit pe mail ca are 2.5 Mb plus crack-ul. Da-mi adresa de mail.

Referitor la problema mea speram sa fie acolo 20-30 linii de cod sau ceva e genul asta. Sa incerc acum sa invat php..... e o idee dar trebuie sa gasesc o documentaie in RO ca engleza mea de balta nu shtiu daca face fata.

daniel.opr
PHPRomania Supporter
Mesaje: 10
Membru din: Vin Feb 13, 2004 1:09 pm

Mesajde daniel.opr » Dum Feb 15, 2004 8:35 am

Scuze, eu eram cel de sus, si inca o rugaminte:

Ce parere aveti de www.control.home.ro ???? Adica fiind primul meu site, (se vede nu ?) ma gandeam ca poate imi dati ceva idei sau sa-mi spuneti ce e nashpa la el......

Multam anticipat

DrStupid
Average Member
Mesaje: 71
Membru din: Lun Iul 14, 2003 10:36 pm
Localitate: Oradea
Contact:

Mesajde DrStupid » Dum Feb 15, 2004 8:47 pm

salut :) .. ii fainutz situ .. dar sa trec la subiect . Imi poti rimite si mie programu` ala pt. meniuri :D 10x

baga-l pe adresa rolly@mymail.ro
Shhhhhhhhhhhhttt.... i'm hunting lamerz !

daniel.opr
PHPRomania Supporter
Mesaje: 10
Membru din: Vin Feb 13, 2004 1:09 pm

Mesajde daniel.opr » Lun Feb 16, 2004 1:07 pm

Singura solutie e sa-l luati de aici cu "save as":

http://daniel-ctr.go.ro/1/sdmenu.ace
http://daniel-ctr.go.ro/1/sdmenu.c00
http://daniel-ctr.go.ro/1/sdmenu.c01
http://daniel-ctr.go.ro/1/sdmenu.c02

De ce nu merge sa pun pe site tot fisierul??? ca la 1,... Mb zice ca nu mai poate....

Vizitator

Mesajde Vizitator » Lun Feb 16, 2004 3:43 pm

10x .. pt . ca asa e serveru` .. nu te lasa sa pui fisiere mai mari de 1 mb
ceva` restrictie

DrStupid
Average Member
Mesaje: 71
Membru din: Lun Iul 14, 2003 10:36 pm
Localitate: Oradea
Contact:

Mesajde DrStupid » Lun Feb 16, 2004 3:46 pm

eu am fost` mai sus :D
Shhhhhhhhhhhhttt.... i'm hunting lamerz !

daniel.opr
PHPRomania Supporter
Mesaje: 10
Membru din: Vin Feb 13, 2004 1:09 pm

Mesajde daniel.opr » Mar Feb 17, 2004 8:03 am

Hai ca am gasit scriptul asta:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/password.htm

<script>
//Encrypted Password script- By Rob Heslop
//Script featured on Dynamic Drive
//Visit http://www.dynamicdrive.com

function submitentry(){
password = document.password1.password2.value.toLowerCase()
username = document.password1.username2.value.toLowerCase()
passcode = 1
usercode = 1
for(i = 0; i < password.length; i++) {
passcode *= password.charCodeAt(i);
}
for(x = 0; x < username.length; x++) {
usercode *= username.charCodeAt(x);
}
//CHANGE THE NUMBERS BELOW TO REFLECT YOUR USERNAME/PASSWORD
if(usercode==134603040&&passcode==126906300)
//CHANGE THE NUMBERS ABOVE TO REFLECT YOUR USERNAME/PASSWORD
{
window.location=password+".htm"}
else{
alert("password/username combination wrong")}
}
</script>

<form name="password1">
<strong>Enter username: </strong>
<input type="text" name="username2" size="15">
<br>
<strong>Enter password: </strong>
<input type="password" name="password2" size="15">

<input type="button" value="Submit" onClick="submitentry()">
</form>



Da acu beleaua e ca e pentru un sg user, cum pot sa-l fac pentru mai multi ?????? Hai meseriasii sariti cu idei ca ajut si eu cum pot si pana la urma ramane scris aici si poate si altii au nevoie.

Avatar utilizator
VanGogs
Average Member
Mesaje: 77
Membru din: Lun Noi 03, 2003 11:49 am
Localitate: Alba-Neagra

lool

Mesajde VanGogs » Mar Feb 17, 2004 10:07 am

daniel.opr, trebuie sa fii nebun sa vrei sa scrii toata kestia aia in javascript. e NEBUNIE curata. incearca si tu php, si dk vrei iti dau un miniengine gata scris sa il studiezi, sau il poti vedea ruland pe www.cndp.as.ro si bineinteles k il poti modifica cum vrei. si e cu o singura pagina, logic, login.php pe care ai toate vrajelile....

parerea mea, :wink:
Doctore, de 3 lei pastile

daniel.opr
PHPRomania Supporter
Mesaje: 10
Membru din: Vin Feb 13, 2004 1:09 pm

Mesajde daniel.opr » Mar Feb 17, 2004 10:12 am

K, incerc si acolo dar daca studiezi un pic codul asta trebuie sa schimbi doar conditia IF adica in loc sa-ti dea mesaj de eroare sa mai caute inca un user si parola.

Am senzatia ca e ff simplu dar cum nu am fost asha tare in programare imi prin urechile in conditiilea astea IF ELSE.

Si parca e mai ushor sa descopar cum se lucreaza cu IF ELSE decat sa invat PHP acum.

Avatar utilizator
VanGogs
Average Member
Mesaje: 77
Membru din: Lun Noi 03, 2003 11:49 am
Localitate: Alba-Neagra

Mesajde VanGogs » Mar Feb 17, 2004 10:47 am

mai, dk e ceva putin de scris, e ok, da dk ai multe optiuni si alte cele, atunci e sinucidere curata.

:lol:
Doctore, de 3 lei pastile

daniel.opr
PHPRomania Supporter
Mesaje: 10
Membru din: Vin Feb 13, 2004 1:09 pm

Mesajde daniel.opr » Mar Feb 17, 2004 10:52 am

Ma nu e f mult de schimbat, chiar acum am reushit sa fac pentru 2 useri dar banuiesc ca se complica treaba daca vrei mult mai multi.

Dar mie imi trebuiesc maxim 5 - useri asa ca merge treaba.

La multi useri e nashpa ca trebuie sa scrii la IF si Else de-ti sar capacele practic pentru fiecare user dar avantajul este ca ma trimite pe fisier personalizat. - in functie de parola.

daniel.opr
PHPRomania Supporter
Mesaje: 10
Membru din: Vin Feb 13, 2004 1:09 pm

Mesajde daniel.opr » Mar Feb 17, 2004 11:06 am

GATA...am reushit, merge pentru 500 de useri daca doriti si e simplu.

ACUM am iar nevoie de ajutor: Un script care sa-mi scoata din bara "calea" in care se gaseshte fisierul. Aveti ceva idei ?????


Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 20 vizitatori