Poze, tabele.

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

Avatar utilizator
jely
PHPRomania Supporter
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iul 16, 2003 12:54 am
Localitate: punga cu jeleuri
Contact:

Poze, tabele.

Mesajde jely » Mar Feb 03, 2004 2:14 am

Am incercat sa renunt la dreamweaver in favoarea un editoare gen notepad .Problema e ca la tabele am mari dificultati , asta deorece nu mi se aliniaza intotdeauna cum trebuie sau mi sa face o gaura in tabel (mi se departeaza pozele) si asta la inseratul pozelor.Cum credeti ca ar fi mai bine sa incep intai schitarea tabelului si dupa aia bagatul pozelor sau ..??



Ps. folosesc php expert editor 3.1 si DzSoft PHP Editor care au fiecare cate un server incorporat si pot sa vad ce am facut pana atunci.



Vizitator

Mesajde Vizitator » Mar Feb 03, 2004 9:46 am

daca ai putea sa ne spui si codul pe care il folosesti.
in principiu folsoeste opitunea 'width= ' pt a avea un control mai mare, si insereaza fiecare poza intr-un td cu width de marimea pozei.

PS: si de ce nu te intorci la dreamweaver?

Avatar utilizator
VanGogs
Average Member
Mesaje: 77
Membru din: Lun Noi 03, 2003 11:49 am
Localitate: Alba-Neagra

ahh

Mesajde VanGogs » Mar Feb 03, 2004 10:08 am

nu prea e clar ce vrei mataluta sa faci, da cam asha ceva ar trebui sa scrii, cod html:

<table width="200" border="0" valign="top">
// in loc de 200 poti sa pui de ex 30% pt procente sau 120 pt width=120
//border="0" adica fara
//valign, cum sa il alinieze pe verticala, "top" sau "bottom", "center"
//dup-aia incepi cu tru
<tr>
<td width="100">
//la width="100" pui width poza
<img width="w_poza" height="h_poza" src="cale_la_poza\poze.ext">
//in loc de w_poza si h_poza pui w si h poza
</td>
</tr>
</table>

si dk ai mai multe td-uri, sa zicem k vrei sa afisezi kate 3 imagini pe rand, cu php:

echo "<table width=\"100%\" border=\"0\">";
$cnt=0;
for ($j=1;$j<=$nr_poze div 3;$j++)
{
echo "<tr>";
for ($i=1;$i<=3;$i++)
{
$cnt++;
echo "<td><img scr=\"{$poza[$cnt]}\"></td>";
}
echo "</tr>";
}
echo "</table>";

8O
Doctore, de 3 lei pastile

Vlady

Nu te mai saturi nene

Mesajde Vlady » Dum Feb 08, 2004 10:25 pm

bai gogs le-ai pus intrebari astora de i-ai inebunit mai usor
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Cu canibalii dupa tine miram-as de ti-o fi bine :lol:

Avatar utilizator
portocale
PHPRomania Supporter
Mesaje: 6
Membru din: Mie Mai 12, 2004 11:04 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde portocale » Vin Mai 28, 2004 3:27 pm

ti se face o gaura in tabel?! 8O

Scuze...

Incearca
<table cellpadding='0' cellspacing='0' border='0'>
si
<img width='50' height='50'>


Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 19 vizitatori