Aliniere tabele

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

Avatar utilizator
ovi2ut
PHPRomania Coder Professional
Mesaje: 166
Membru din: Vin Sep 13, 2002 5:23 pm
Localitate: Middle of Nowhere
Contact:

Aliniere tabele

Mesajde ovi2ut » Vin Aug 22, 2003 10:43 am

Am mai multe tabele care vreau sa fie afisate in pagina unul sub altul. Problema este ca, daca rezolutia este mai mare, imi afiseaza tabelele unul dupa altul.

Se poate cumva indica sa le puna intotdeauna de la margine ?

PS. Nu vreau sa folosesc tabel in tabel, iar dimensiunea tabelelor vreau sa fie fixa, adica nu vreau sa folosesc width='100%' pt tabel.


Losing an illusion makes you wiser than finding a truth.

Mihai_V

Mesajde Mihai_V » Vin Aug 22, 2003 2:29 pm

da, poti incerca un '< br >'
si pt dimensiune fixa folosesti 'width= 500' de exemplu

Vizitator

Mesajde Vizitator » Vin Aug 22, 2003 3:15 pm

poti sa folosesti un css unde iti pozitionezi tabelul unde vor muschii tai

Avatar utilizator
Constantin
PHPRomania Coder Professional
Mesaje: 236
Membru din: Vin Sep 20, 2002 12:38 pm
Contact:

Mesajde Constantin » Vin Aug 22, 2003 9:41 pm

sau <BR clear=all>

Avatar utilizator
ovi2ut
PHPRomania Coder Professional
Mesaje: 166
Membru din: Vin Sep 13, 2002 5:23 pm
Localitate: Middle of Nowhere
Contact:

Mesajde ovi2ut » Mar Aug 26, 2003 9:59 am

Cu <br> simplu incercasem si eu...

Merge cu <br clear=all>, mersi
Losing an illusion makes you wiser than finding a truth.


Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 29 vizitatori