No cache in IExplorer

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

Avatar utilizator
ovi2ut
PHPRomania Coder Professional
Mesaje: 166
Membru din: Vin Sep 13, 2002 5:23 pm
Localitate: Middle of Nowhere
Contact:

No cache in IExplorer

Mesajde ovi2ut » Lun Iul 14, 2003 1:00 pm

Exista vreo posibilitate de a face refresh pentru o pagina in afara de

Cod: Selectaţi tot

<META Http-Equiv="Cache-Control" Content="no-cache">
<META Http-Equiv="Pragma" Content="no-cache">
<META Http-Equiv="Expires" Content="-1">

?

Am o pagina care ia tot timpul informatia din cache, orice as face. Problema apare numai la Internet Explorer (am testat cu versiunea 6), cu Netscape merge, si numai cand am instalat scripturile (pagina este facuta in php) pe Solaris (am testat inainte pe Windows 2000 si mergea).

Vreo idee, ceva, ca eu le-am epuizat pe toate ... :cry:



AdriaN>
PHPRomania Supporter
Mesaje: 5
Membru din: Joi Ian 09, 2003 4:53 pm

Mesajde AdriaN> » Lun Sep 22, 2003 8:40 pm

Hmm...
Problema ta este foarte interesanta, nu am auzit asa ceva pana acum.
Daca ai testat pe Windows si mergea s-ar putea sa fie o problema cu combinatia SO/Web Server/Browser.
Singurul lucru ce as putea spune este incerci alt web server, poate chiar unul chiar de la SUN (Sun ONE).

Avatar utilizator
cristi
PHPRomania Admin Team
Mesaje: 269
Membru din: Dum Mai 26, 2002 1:41 am
Localitate: Timisoara

Mesajde cristi » Lun Sep 22, 2003 11:11 pm

Incearca sa pui:
<?php
header ("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header ("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header ("Cache-Control: no-cache, must-revalidate");
header ("Pragma: no-cache");
?>
<?php
$www = "http://www.phpromania.net";
$facilitati = array("cauta hosting","blog");
?>


Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori