touchmove / mousemove insert db

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

snkkkk
PHPRomania Supporter
Mesaje: 20
Membru din: Mar Feb 12, 2013 11:29 am

touchmove / mousemove insert db

Mesajde snkkkk » Vin Ian 15, 2016 7:19 pm

cum fac atunci cand misc mouseul sau folosesc touchul (touchmove mousemove) sa imi insereze cuvantul ONLINE in baza de date la un interval de 40 secunde, daca nu s-a folosit mouse/touch in cele 40 de sec sa imi insereze AWAY



Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: touchmove / mousemove insert db

Mesajde Birkoff » Vin Ian 15, 2016 10:26 pm

cat de bine stii javascript/jquery/ajax/php ? pe scurt trebuie pe baza unui script js/jquery sa monitorizezi mouse-ul si la fiecare 40 secunde sa trimiti prin ajax la scriptul php de pe server valoarea potrivita (0 away, 1 online) iar de acolo scriptul o ia si o baga in bd
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

snkkkk
PHPRomania Supporter
Mesaje: 20
Membru din: Mar Feb 12, 2013 11:29 am

Re: touchmove / mousemove insert db

Mesajde snkkkk » Dum Ian 17, 2016 12:18 am

foarte putin spre deloc... ajuta-ma doar cu codul in js, dupa cred ca ma descurc

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: touchmove / mousemove insert db

Mesajde Birkoff » Dum Ian 17, 2016 12:45 am

poti incepe citind tutorialul si codul de la pagina asta http://www.bedroomlan.org/coding/idle-t ... javascript
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

snkkkk
PHPRomania Supporter
Mesaje: 20
Membru din: Mar Feb 12, 2013 11:29 am

Re: touchmove / mousemove insert db

Mesajde snkkkk » Dum Ian 17, 2016 1:58 am

multumesc birkoff, am rezolvat.

inainte cu 10 minute fix acolo ma uitam, doar ca am luat codul de pe stack


Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori