Pagina 1 din 1

Cum pot pune numele id-urilor ca atribut al functiei

Scris: Mie Sep 09, 2015 10:24 am
de vlivius1
Buna ziua,

Am un tabel caruia ii generez randurile dinamic, in acele randuri sunt inputuri text unde clientul va introduce anumite valori pe care trebuie sa le calculez.

Id-urile ptr fiecare rand vor fi de forma:

cant_0 pret_u_0
cant_1 pret_u_1
cant_2 pret_u_2
....etc .... etc



Cod: SelectaĊ£i tot

 
<tr onkeyup="sum_row('cant_0','pret_u_0','total_f_tva_0','total_tva_0');" >
    <td width="15" height="30" bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
    <td height="30" bgcolor="#FFFFFF"><input name="textfield" type="text" class="denumire" id="denumire_0" /></td>
    <td width="150" height="30" bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
    <td width="40" height="30" bgcolor="#FFFFFF"><input name="textfield2" type="text" class="um" id="um_0" /></td>
    <td width="10" height="30" bgcolor="#FFFFFF"><input name="textfield3" type="text" class="cant" id="cant_0" /></td>
    <td width="100" height="30" bgcolor="#FFFFFF"><input name="textfield4" type="text" class="pret_u" id="pret_u_0" /></td>
    <td width="100" height="30" bgcolor="#FFFFFF"><input name="textfield5" type="text" class="total_f_tva" id="total_f_tva_0" readonly="readonly" /></td>
    <td width="100" height="30" bgcolor="#FFFFFF"><input name="textfield6" type="text" class="total_tva" id="total_tva_0" readonly="readonly" /></td>
    <td width="30" height="30" bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
 </tr>


Cum pot lua numele id-ul pentru al trimite ca atribut functie ?

Mai deparate in functie pentru a face calculele ma folosesc de document.getElementById('NUME_ID').value .


Multumesc.

Re: Cum pot pune numele id-urilor ca atribut al functiei

Scris: Mie Sep 09, 2015 3:12 pm
de ViezuREX
Ai doua variante:

1 - Stiind numarul de randuri il trimiti catre JavaScript unde scrii o bucla for care sa treaca prin toate valorile si la fiecare trecere citesti valoarea cu getElementById('um_'+valoare_for).value
2 - Citesti toate campurile cu clasele um, cant, pret_u, total_f_tva, total_tva folosind pentru fiecare clasa getElementsByClassName si apoi treci prin toate valorile.

Re: Cum pot pune numele id-urilor ca atribut al functiei

Scris: Mie Sep 09, 2015 8:03 pm
de vlivius1
Multumesc pentru sugestie, am aplicat prima varianta .

Nu a fost greu, dar graba si oboseala si-au spus cuvantul.