Best JS Framework?
Moderatori: eyecon, Moderatori
- morjanmihail
- Junior Member
Best JS Framework?
Salutare tuturor! As dori sa incep un proiect ce creaza galeri de fotografi dupa un anumit tipar, citind si scriind toti parametri galeriei si pozelor intr-un xml. Ce Framework bun imi recomandati?
- virus
- Average Member
Re: Best JS Framework?
Ai aici o lista cu ce poate sa faca fiecare , si te uiti sa vezi de ce ai tu nevoie 
echo ($busy === TRUE) ? "F**k Off" : "Hello. Can I help You?" ;
- Birkoff
- Senior Member
eu iti recomand sa folosesti unul cunoscut, gen jquery, astfel cand vrei sa mai modifici ceva la el sa poti gasii repede programatori care sa se descurce cu el, altfel o sa fii in pom ca nu gasesti pe nimeni sa lucreze pe acel framework...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
nevvermind
- Senior Member
Vezi ca de "galeri de fotografi" se ocupa o sumedenie de pluginuri (jquery sau nu). Si cum un xml e interpretabil JS (devine si el un DOM), singura ta problema e un plugin (foarte) customizabil.
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/
- morjanmihail
- Junior Member
Da, ideea e ca eu vreau sa creez acest plugin de galeri sa fie full custom. Ma gandesc ca o sa folosesc ca script Lightbox care e sub licenta gratuita chiar si pentru commerce, la fel si framework-ul jQuery sub licenta MIT. Va multumesc mult de informati!
-
Pirahna
- Senior Member
MooTools e grozav. Din pacate majoritatea clientilor cer jQuery, asa ca e probabil o idee mai buna sa folosesti jQuery.
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”