Am nevoie de un script PHP care sa inlocuiasca calculele facute in JS la pagina cu link-ul
http://www.shodor.org/chemviz/tools/multireg/index.html
Aproximarea nu trebuie sa fie limitata la un numar fix (e.g. maxim 20) de seturi de date, numarul maxim admis de seturi de date va trebui sa depinda doar de memoria alocata scriptului PHP la runtime.
Citirea valorilor trebue sa se faca din fisiere XML, care intai sunt verificate folosind XSD/DTD-ul corespunzator.
Output-ul se face tot in fisier XML, sau este transmis automat la un webservice cu adresa predefinita (POST).
Daca e cineva interesat, pentru orice intrebari PM.
whooper
Multiple Regression
Moderatori: eyecon, Moderatori
De fapt imi trebuie implementat un algoritm de regresie multipla care sa fie folosit sub forma unui webservice.
4 variabile independente ajung. Nu-mi trebuie neaparat tradus efectiv codul ala, ma gandeam ca e mai simplu daca exista un exemplu accesibil. "Traducerea" directa a codului JS poate produce cod destul de greu de adaptat pentru dimensiuni mari ale matricelor ..
4 variabile independente ajung. Nu-mi trebuie neaparat tradus efectiv codul ala, ma gandeam ca e mai simplu daca exista un exemplu accesibil. "Traducerea" directa a codului JS poate produce cod destul de greu de adaptat pentru dimensiuni mari ale matricelor ..
Join The Forums - Time Well Wasted!
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”