Buna ziua.
Am si eu o problema legata de javascript(nu prea ma pricep). Ceea ce am nevoie este un hint sau un exemplu de cod care sa faca urmatorul lucru:
Am un formular pentru file upload, dupa ce omul baga fisier in primul input de tip file si da OK sa mai apara un camp de file upload gol si tot asa.
Daca aveti vreo idee va rog sa ma ajutati. Mersi mult.
Problema javascript
Moderatori: eyecon, Moderatori
Bagi vreo 5 input-uri tip file în câte un span. Le dai un ID și proprietatea "visibility:hidden;" la ultimele 4.
Documentează-te despre evenimentul ”onclick”.
După ce utilizatorul dă click pe browse (nu poți afla când dă click pe OK) atunci faci o funcție care dezvăluie următorul buton cu document.getElementbyId("id_span").visibility = "visible";
Documentează-te despre evenimentul ”onclick”.
După ce utilizatorul dă click pe browse (nu poți afla când dă click pe OK) atunci faci o funcție care dezvăluie următorul buton cu document.getElementbyId("id_span").visibility = "visible";
-
iSeLast
- Junior Member
faci o functie care sa iti adauge cate o caseta de upload la onChange pentru input-ul anterior. in functia aia ar fi simplu sa preiei mai intai id-ul precedent, apoi sa lucrezi pe stringul ala si sa schimbi valoarea numerica pe care o contine ( string.replace() ) si sa faci : document.write("<input... id="+idnou+".../>");
Asta daca vrei sa faca multe casute si sa le adauge pe parcurs. Si ideea lui Aling e buna.
Asta daca vrei sa faca multe casute si sa le adauge pe parcurs. Si ideea lui Aling e buna.
cam asta ar fi ideea:
Cod: Selectaţi tot
<script>
function duplicate(obj)
{
var file=document.createElement("input"); //element nou
file.type=obj.type; file.name=obj.name; file.className=obj.className; //proprietati
file.onchange=obj.onchange; //functia onchange
obj.onchange=null; //doar ultimul "Browse" adauga alt camp, restu doar se schimba
obj.parentNode.appendChild(document.createElement("br")); //linie intre campuri
obj.parentNode.appendChild(file); //afisare
}
</script>
<input type="file" name="poze[]" onchange="duplicate(this)" />
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”