Cum fac să se deschidă un tab nou?

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

Avatar utilizator
Sylver Cheetah 53
Average Member
Mesaje: 59
Membru din: Dum Aug 31, 2008 1:27 pm
Localitate: Milky Way
Contact:

Cum fac să se deschidă un tab nou?

Mesajde Sylver Cheetah 53 » Mie Apr 29, 2009 9:24 pm

Adică la accesarea unei pagini, să se mai deschidă o alta, într-un alt tab. :wink:

Merci! :)



sebyku
Senior Member
Mesaje: 638
Membru din: Mar Ian 13, 2009 6:52 pm
Localitate: Suceava
Contact:

:)

Mesajde sebyku » Mie Apr 29, 2009 10:18 pm

pui la hyperlink www.blabla.ro iar daca pui http://blalba.ro se deschide in acelasi tab...

dechim
Senior Member
Mesaje: 1486
Membru din: Mar Mai 10, 2005 11:53 pm
Localitate: Drobeta Turnu Severin

Mesajde dechim » Mie Apr 29, 2009 10:34 pm

Daca ai
<a href="www.blabla.com" target="_blank">Link 1</a>
pagina noua se va deschide intr-un tab nou (si nu intr-o instanta noua a browser-ului) doar daca browser-ul permite si este setat in acest fel.
De exemplu pentru FireFox:
- Tools > Options > Tabs > 'Load external links into a ' -> New Tab.

Avatar utilizator
Sylver Cheetah 53
Average Member
Mesaje: 59
Membru din: Dum Aug 31, 2008 1:27 pm
Localitate: Milky Way
Contact:

Mesajde Sylver Cheetah 53 » Mie Apr 29, 2009 10:50 pm

Nu m-am exprimat bine. :( Ştiu cum se pune un link, eu vreau un tab care să se deschidă singur la accesarea unei pagini. Să zicem că intru pe acest forum la ImagineProfil. Eh, atunci să mi se deschidă automat Google.ro :) Deci eu asta vreau, un tab care să se deschidă singur... Nu link. :D

sebyku
Senior Member
Mesaje: 638
Membru din: Mar Ian 13, 2009 6:52 pm
Localitate: Suceava
Contact:

:)

Mesajde sebyku » Mie Apr 29, 2009 10:52 pm

eu unu nam inteles nimic:)) vrei sa se deschida un tab gol sau ce? sau cand dai click pe un link ce se intampla cu pagina curenta? si ce vrei sa apara pe noul tab?

Avatar utilizator
Sylver Cheetah 53
Average Member
Mesaje: 59
Membru din: Dum Aug 31, 2008 1:27 pm
Localitate: Milky Way
Contact:

Mesajde Sylver Cheetah 53 » Mie Apr 29, 2009 10:54 pm

Eu vreau cînd se înregistrează cineva pe unul dintre forumurile mele, să i se deschidă într-un nou tab şi un alt forum. Dar asta doar după ce se înregistrează şi primeşte mesajul Contul dv. a fost creat; vă mulţumim pentru înregistrare. :)

sebyku
Senior Member
Mesaje: 638
Membru din: Mar Ian 13, 2009 6:52 pm
Localitate: Suceava
Contact:

:)

Mesajde sebyku » Joi Apr 30, 2009 12:14 am

mda am inteles ideea da nu prea am idee cum se face...poate asa cum se face si cu un popup...nu?:D

Avatar utilizator
Sylver Cheetah 53
Average Member
Mesaje: 59
Membru din: Dum Aug 31, 2008 1:27 pm
Localitate: Milky Way
Contact:

Mesajde Sylver Cheetah 53 » Joi Apr 30, 2009 12:17 am

Nu ştiu ce să zic... Probabil tot un javascript ceva, dar eu vreau new tab, nu pop up. :D

sebyku
Senior Member
Mesaje: 638
Membru din: Mar Ian 13, 2009 6:52 pm
Localitate: Suceava
Contact:

:)

Mesajde sebyku » Joi Apr 30, 2009 12:19 am

citeste pe aici oleak vezi daca e de folos.... http://answers.yahoo.com/question/index ... 629AAF4kQL

dechim
Senior Member
Mesaje: 1486
Membru din: Mar Mai 10, 2005 11:53 pm
Localitate: Drobeta Turnu Severin

Mesajde dechim » Joi Apr 30, 2009 9:55 am

Pagina cu multumirile

Cod: Selectaţi tot

<html>
<head>
   <script type="text/javascript">
      function new_tab()
      {
         window.open("http://www.google.com");
      }   
   </script>
</head>
<body onload="new_tab();">
<h1>Va multumim pentru înregistrare !</h1>
</body>
</html>

Avatar utilizator
kleampa
Senior Member
Mesaje: 2774
Membru din: Dum Iul 10, 2005 2:12 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde kleampa » Joi Apr 30, 2009 10:33 am

n-ai cum
tine de setarile browserului unde sa se deschida linkurile cu target blank

Avatar utilizator
Sylver Cheetah 53
Average Member
Mesaje: 59
Membru din: Dum Aug 31, 2008 1:27 pm
Localitate: Milky Way
Contact:

Mesajde Sylver Cheetah 53 » Joi Apr 30, 2009 1:18 pm

dechim scrie:Pagina cu multumirile

Cod: Selectaţi tot

<html>
<head>
   <script type="text/javascript">
      function new_tab()
      {
         window.open("http://www.google.com");
      }   
   </script>
</head>
<body onload="new_tab();">
<h1>Va multumim pentru înregistrare !</h1>
</body>
</html>

Deci am un fişier usercp_register.php, unde cred că trebuie să pun codul cerut.
Am schimbat asta:

Cod: Selectaţi tot

         else
         {
            $message = $lang['Account_added'];
            $email_template = 'user_welcome';
         }

În asta:

Cod: Selectaţi tot

         else
         {
            $message = $lang['Account_added'];
            $email_template = 'user_welcome';
   <script type="text/javascript">
      function new_tab()
      {
         window.open("http://www.google.com");
      }   
   </script>
         }

Şi primesc eroarea asta: Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\Program Files (x86)\XAMPP\htdocs\test\includes\usercp_register.php on line 715. E clar că nu am pus codul în locul potrivit.

Deci nu ştiu unde ar trebui să pun scriptul. Partea care se referă la mesajul de cont creat este $lang['Account_added'].
Dacă e cineva amabil să arunce un ochi peste fişierul meu, poate îmi spune unde să pun scriptul. :)

micku7zu
Average Member
Mesaje: 100
Membru din: Joi Ian 15, 2009 3:11 pm
Localitate: Marghita
Contact:

Mesajde micku7zu » Joi Apr 30, 2009 2:45 pm

Adaugi la pagina respectiva la body ...

Cod: Selectaţi tot

<body onload="new_tab();">

iar acolo unde ai adaugat tu

Cod: Selectaţi tot

 else
         {
            $message = $lang['Account_added'];
            $email_template = 'user_welcome';
   <script type="text/javascript">
      function new_tab()
      {
         window.open("http://www.google.com");
      }   
   </script>
         }


adauga asa :

Cod: Selectaţi tot

 else
         {
            $message = $lang['Account_added'];
            $email_template = 'user_welcome';
echo " <script type=\"text/javascript\">
      function new_tab()
      {
         window.open(\"http://www.google.com\");
      }   
   </script> ";


Eu am testat , si imi merge . Bafta ![/quote]


Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori