tutorial website copy protection
Moderatori: eyecon, Moderatori
-
luciansabo
- Junior Member
exista mii de metode prin care continutul poate fi furat si 0 metode prin care continutul poate fi 100% protejat.
De ce va mai obositi sa incercati sa va protejati continutul ?
Nu e mai usor sa te obisnuiesti cu gandul ca o sa fie furat decat sa incerci la nesfarsit sa-l protejezi ?
Cu ce te incurca daca ti-a copiat continutul ?
De ce va mai obositi sa incercati sa va protejati continutul ?
Nu e mai usor sa te obisnuiesti cu gandul ca o sa fie furat decat sa incerci la nesfarsit sa-l protejezi ?
Cu ce te incurca daca ti-a copiat continutul ?
|
-
luciansabo
- Junior Member
OK, eram convins ca subiectul va starni controverse, fiindca suntem romani si trebuie sa gasim nod in papura. Nici macar explicatiile de la inceput nu au avut rolul de a va face sa intelegeti ca nu sustin ca ar fi o metoda serioasa de protectie.
Voi oferi si un raspuns la dilema voastra. Sunt perfect de acord cu voi. Nu exista metode sigure si nici sensul de a proteja continutul client-side.
Dar atata timp cat un client important mi-a cerut asta pentru site-ul sau, m-am gandit ca poate se va intampla sa va ceara si voua altcineva. M-am gandit ca ii este util cuiva. Cui nu ii este util, sa fie sanatos. Nici mie nu imi este, dar sunt clienti care cer asa ceva.
Ma gandeam insa ca poate gasi cineva o eroare in cod, o imbunatatire.
Se pare ca nu este cazul.
Daca vreti sa discutam despre programare, chiar va rog sa insistati... Polemicile pe aceasta tema nu ma intereseaza fiindca sunt de acord cu voi.
Am observat si eu ca dezactivand Ctrl , nu poti folosi scurtaturi, dar functiile exista in meniu.
Poate ca vi se va cere asa ceva si va trebui sa va chinuiti singuri, asa cum am facut eu. Dar daca nu va ajuta... no problem.
Voi oferi si un raspuns la dilema voastra. Sunt perfect de acord cu voi. Nu exista metode sigure si nici sensul de a proteja continutul client-side.
Dar atata timp cat un client important mi-a cerut asta pentru site-ul sau, m-am gandit ca poate se va intampla sa va ceara si voua altcineva. M-am gandit ca ii este util cuiva. Cui nu ii este util, sa fie sanatos. Nici mie nu imi este, dar sunt clienti care cer asa ceva.
Ma gandeam insa ca poate gasi cineva o eroare in cod, o imbunatatire.
Se pare ca nu este cazul.
Daca vreti sa discutam despre programare, chiar va rog sa insistati... Polemicile pe aceasta tema nu ma intereseaza fiindca sunt de acord cu voi.
Am observat si eu ca dezactivand Ctrl , nu poti folosi scurtaturi, dar functiile exista in meniu.
Poate ca vi se va cere asa ceva si va trebui sa va chinuiti singuri, asa cum am facut eu. Dar daca nu va ajuta... no problem.
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”