cum fac altfel decat cu frameuri ... ?

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

Folositi frame-uri?

Da
2
17%
Nu
10
83%
 
Voturi totale: 12

Avatar utilizator
tudosebogdan
Junior Member
Mesaje: 45
Membru din: Vin Mar 14, 2003 3:35 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

cum fac altfel decat cu frameuri ... ?

Mesajde tudosebogdan » Vin Apr 18, 2003 8:45 pm

mi-am tras o mare teapa folosind frame-uri pe www.3x.ro si acum nu stiu cum sa fac sa ies din impas. :oops:
ma gandeam la un tabel de 3x3 in care intr-o celula sa am linkuri si in celula din mijloc sa adaug continutul. aveti idee insa cum fac acest lucru? fiindca mie nu imi iese orice as face. daca ati putea adauga un exemplu v-as ramane dator pe viata. :(


Able was I ere I saw Elba

tepes
Average Member
Mesaje: 58
Membru din: Joi Apr 03, 2003 9:53 pm
Contact:

Mesajde tepes » Vin Apr 18, 2003 9:37 pm

Eu am tot pe 3x.ro si folosesc tabele... am un tabel de 2x2 cu prima coloana spawn pe 2 randuri
cam astea-s frame-urile la mine... si in fiecare celula, am alte tabele... si tot asa... www.ialomita.3x.ro :twisted:

Avatar utilizator
medeea
New Member
Mesaje: 4
Membru din: Vin Ian 17, 2003 9:17 am
Localitate: middle of nowhere

Mesajde medeea » Vin Apr 25, 2003 10:04 am

incearca in celula din mijloc sa pui blocuri <div>, care sa fie suprapuse, cu atribute hidden
in momentul in care dai mouseover, apare si divul
http://www.tomcatsk8.3x.ro/index.php -> e oporcarie facuta de un prieten doar dee incercare, poate te ajuta cu ceva
copy from one is plagiate
copy from more is research

oana87
PHPRomania Supporter
Mesaje: 13
Membru din: Dum Apr 20, 2003 10:27 pm
Localitate: la comp!normal
Contact:

Mesajde oana87 » Vin Apr 25, 2003 2:57 pm

lucreaza cu un film flash sa poti incarca fiecare "pagina" noua in acelasi loc
un om informat este un om puternic!

Ice_Man

Mesajde Ice_Man » Sâm Mai 17, 2003 11:43 pm

sal`tare.....mai uitam pe aici shi am indraznit sa ma uit la www.librarie.3x.ro a d-lui tepes......se pare ca unora le folosesc tutorialele facute de CHIP in editziile speciale.....dar totushi, tepes, alea nu sunt facute sa le shi publici.....puteai sa le testezi pe localhost... :twisted:
shi parca tot tu intrebai prin alt subiect cu introducei time intre-un camp...pai defineshti un camp sa-i spunem timp (careia ii dai tipul DATE) in tabelul x din baza ta de date...
mysql_query("INSERT INTO x(mesaje, timp) VALUES("_POST['msg']", NOW())");

am luat shi un mesaj dintr-un form, pt. a face un shoutbox, de ex..... :D :twisted:

--------------------------------------------
iceman@go.ro // www.forum.as.ro


Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 31 vizitatori