virus

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

crivion
Senior Member

virus

Mesajde crivion » Joi Mai 08, 2008 5:24 pm

cum as putea devirusa un site ? ii tot bag un backup nevirusat si el tot nu se lasa, in 2-3 ore apare la loc codul js
ps. : hostul zice ca nare el treaba

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Joi Mai 08, 2008 7:46 pm

pai, daca tu stergi tot ce ai in cont si pui niste fisiere care nu au probleme de securitate atunci hostul e de vina... dar cred ca inainte de toate ar trebui sa-ti verifici scriptul tau

carco
Senior Member

Mesajde carco » Joi Mai 08, 2008 8:07 pm

Ia verifica site-ul din afara retelei tale, vezi mai apare js-ul?
(da-ne noua linkul si zi dupa ce js sa ne uitam)
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

crivion
Senior Member

Mesajde crivion » Joi Mai 08, 2008 8:36 pm

pai se vede din exterior, kasperky trage alarma, linkul e aici http://www.bazar-auto.com insa abia am facut restore deci niciun js nu a aparut inca, peste script mam uitat si nu mai dau voie la niciun fisier pt upload

ps. recunosc ca lam facut acum 1 an cand eram mai varza decat acum deci nu vreau pareri de genul[/url]

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Joi Mai 08, 2008 9:57 pm

nu tre sa dai voie la upload... e suficient si sa incluzi fisier extern si, sunt multe alte posibile gauri de securitate [ce bine era sa fie numai partea de upload :lol:]

carco
Senior Member

Mesajde carco » Vin Mai 09, 2008 6:58 am

crivion scrie:pai se vede din exterior, kasperky trage alarma, linkul e aici http://www.bazar-auto.com insa abia am facut restore deci niciun js nu a aparut inca, peste script mam uitat si nu mai dau voie la niciun fisier pt upload

Daca-l vede kaspersky e nerelevant, aia e doar la tine in calculator. Ideea era daca acel JS il vad si alti vizitatori din alte retele, poate il vezi doar tu din calculatorul tau (sau din aceasi retea) si atunci e alta problema (un calculator virusat in reteaua ta ce isi baga "coada" in pachetele tranzitate in retea). Eventual uita-te si pe alte site-uri, nu cumva apare si acolo acel JS?
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

crivion
Senior Member

Mesajde crivion » Vin Mai 09, 2008 10:07 am

nu man, m-am conectat din retele diferite si degeaba, tot apare jsul, plus ca adsense a scazut drastic deci multi nu pot accesa siteul daca au un antivirus ok

Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”