tutorial website copy protection
Moderatori: eyecon, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
cv-ul meu cel vechi e tot acolo [vectorialpx.net/cv.doc] si este facut pentru un angajator de domeniu general [ti-am zis destul de clar], care poate sa stie sau nu stie ca PHP reprezinta Hypertext Preprocessor [apropos, tu stiai?]...
in plus, nu sunt dator nimanui si nu dau socoteala nimanui ce scriu in CV-ul meu. Pot sa scriu pe el "nume si prenume [PUNCT]" si daca vrei sa ma angajezi, e oke, daca nu, la fel de oke...
sunt suficienti care cauta oameni care vor sa munceasca...
prin post-ul meu nu te-am ofensat cu nimic, ba chiar ti-am dat dreptate dintr-un anumit punct de vedere [daca il citesti cu atentie] dar, fiecare intelege cum vrea...
bafta si toate bune!
PS: scuze dodo, dar trebuia sa postez, sa nu creada lumea ca nu stiu sa-mi fac un CV [sau, sa creada ce vrea]
in plus, nu sunt dator nimanui si nu dau socoteala nimanui ce scriu in CV-ul meu. Pot sa scriu pe el "nume si prenume [PUNCT]" si daca vrei sa ma angajezi, e oke, daca nu, la fel de oke...
sunt suficienti care cauta oameni care vor sa munceasca...
prin post-ul meu nu te-am ofensat cu nimic, ba chiar ti-am dat dreptate dintr-un anumit punct de vedere [daca il citesti cu atentie] dar, fiecare intelege cum vrea...
bafta si toate bune!
PS: scuze dodo, dar trebuia sa postez, sa nu creada lumea ca nu stiu sa-mi fac un CV [sau, sa creada ce vrea]
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”