parola si user
Moderatori: eyecon, Moderatori
-
Vizitator
E un program "dhtmlmenu" daca vrei t-il trimit pe mail ca are 2.5 Mb plus crack-ul. Da-mi adresa de mail.
Referitor la problema mea speram sa fie acolo 20-30 linii de cod sau ceva e genul asta. Sa incerc acum sa invat php..... e o idee dar trebuie sa gasesc o documentaie in RO ca engleza mea de balta nu shtiu daca face fata.
Referitor la problema mea speram sa fie acolo 20-30 linii de cod sau ceva e genul asta. Sa incerc acum sa invat php..... e o idee dar trebuie sa gasesc o documentaie in RO ca engleza mea de balta nu shtiu daca face fata.
-
daniel.opr
- PHPRomania Supporter
Scuze, eu eram cel de sus, si inca o rugaminte:
Ce parere aveti de www.control.home.ro ???? Adica fiind primul meu site, (se vede nu ?) ma gandeam ca poate imi dati ceva idei sau sa-mi spuneti ce e nashpa la el......
Multam anticipat
Ce parere aveti de www.control.home.ro ???? Adica fiind primul meu site, (se vede nu ?) ma gandeam ca poate imi dati ceva idei sau sa-mi spuneti ce e nashpa la el......
Multam anticipat
-
DrStupid
- Average Member
salut
.. ii fainutz situ .. dar sa trec la subiect . Imi poti rimite si mie programu` ala pt. meniuri
10x
baga-l pe adresa rolly@mymail.ro
baga-l pe adresa rolly@mymail.ro
Shhhhhhhhhhhhttt.... i'm hunting lamerz !
-
daniel.opr
- PHPRomania Supporter
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”