Buna,
este posibil sa fac o pagina html care sa contina (de ex) o minge si un input field. Prin intermediul acestui camp sa 'trimit' diferite valori si astfel sa se schimbe culoarea/imaginea la minge.
De exemplu am o minge rosie, trimit valoarea 1 prin input si mingea se face albastra.
Schimbare image din input
Moderatori: eyecon, Moderatori
Re: Schimbare image din input
Daca vrei sa ramana schimbata definitiv trebuie sa salvezi cumva modificarea... Fii mai explicit.
Se poate. In general in programarea web limita iti este imaginatia, restul se poate.
Se poate. In general in programarea web limita iti este imaginatia, restul se poate.
Deci vreau sa fie asa.
De exemplu am o imagine cu cerul o padure si o casa de exemplu si un input.
Cand trimit valoarea 1 prin input imaginea sa fie: cerul albastru casa si padurea,
cand trimit valoarea 2 imaginea sa fie : cerul intunecat casa si padurea
si tot asa:)
De exemplu am o imagine cu cerul o padure si o casa de exemplu si un input.
Cand trimit valoarea 1 prin input imaginea sa fie: cerul albastru casa si padurea,
cand trimit valoarea 2 imaginea sa fie : cerul intunecat casa si padurea
si tot asa:)
Poti sa salvezi mai multe variante cu imaginea respectiva (una cu rosu una cu albastru si ce mai vrei tu). apoi cand scri in input albastru, verde sau ce vrei tu sa se inlocuiasca imaginea respectiva cu imaginea cu culoarea pe care o dai tu in input. pentru a schimba imaginea poti modifica atributul src al imaginii in momentul cand ai bagat in input culoarea respectiva. nu e greu, doar sa te duca capul cum sa faci, sa iti faci propriul algoritm 
Eu tot nu am inteles ce vrea? unde se afla imaginea? Ce implica formularul? Esti sigur ca ai nevoie de un formular pentru asta?
Eu nu inteleg rostul formularului, ca sa schimbi structura unui site dinamic nu ai nevoie de un formular neaparat.
Eu nu inteleg rostul formularului, ca sa schimbi structura unui site dinamic nu ai nevoie de un formular neaparat.
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”