<select> invisible

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

eu2200
Junior Member

<select> invisible

Mesajde eu2200 » Mar Mai 31, 2005 2:49 pm

Ceea ce vreau sa fac este sa ascund temporar un <select> care primeste date dintr-un tabel, iar in locul lui sa apara un <input type="text"> pentru a putea introduce date noi.
Aceasta din motiv de look pentru a nu introduce inca un text box pe pagina. La sfarsitul introducerii noii optiuni in text box, acel <select> va afisa lista actualizata, dar asta este alta treaba la care ma descurc.
Cam asta ar fii, nu pot ascunde un <select>

10x :idea:

"The question that is never answered is far less dangerous than the answer that is never questioned." - Unknown

dragon tech
Average Member

Mesajde dragon tech » Mar Mai 31, 2005 3:36 pm

Nu am prea inteles ce vrei sa faci (daca <select> trebuie sa apara dupa ce faci post la formul cu text box-ul sau la un evenimet tratat de un script java)

Oricum pentru a controla daca un element apare in pagina sau nu poti folosi 2 clase CSS:

Cod: Selectaţi tot

.invisible {
   DISPLAY: none
}
.visible {

}

eu am folosit asta pentru un tabel care la anumite evenimete unele randuri apareau altele nu. in html aveam ceva de genul

<table>
<td id="id1" class="invisible"></td>
<td id="id2" class="visible"></td>
</table>

iar apoi din javascript pot modifica ce clasa are fiecare rand pe baza id-ului

document.getElementById(id).className='visible';
sau
document.getElementById(id).className='invisible';
i'm not young enough to think i know everything
http://mihai.dragontech.ro

eu2200
Junior Member

Mesajde eu2200 » Mie Iun 01, 2005 8:45 am

In primul rand mersi mult :!: dragon pentru ca metodele tale merg.
Acum pentru a clarifica subiectul trebuiesc spuse urmatoarele:
Langa acest <select> eu am doua butoane care adauga si respectiv sterg inregistrari. In momentul in care apas adaugare acest <select> dispare iar in locul lui apare un <input type="text"> care imi permite sa adaug noi optiuni. Se face adaugarea iar <select>-ul apare din nou actualizat.
"The question that is never answered is far less dangerous than the answer that is never questioned." - Unknown

Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”