Despre server si retea
Moderator: Moderatori
-
papaleon2002
- Average Member
Despre server si retea
Nu-mi dau seama daca e bine sa pun aceasta ? aici, dar nu am gasit unde in alta parte. La job mi-a fost instalata o retea (in lab. de info.) de 10 calc. ce sunt legate la un server "SUSE LINUX Enterprise Server 9 (i586)" la care ma uit ca "V la SUSE noua". nu stiu ce comenzi sa-i dau, cum accesez unitatea CD de pe server (ca sa instalez programe pe calc.), cum sa vad componentele retelei (useri). Am acces ca admin. iar de pe calc. nu vad decat HDD-ul propriu si iconul de conectare la retea, dar nu stiu cum sa le accesez. Cei care le-a instalat nu mi-au dat amanunte. Unde si ce sa mai caut ca sa ma lamuresc ? F.F.M.TKS!
-
VisezTrance
- PHPRomania Supporter
Povestea ta imi suna deja vu. Sunt sanse sa iti stiu si parola de root, si vorbesc serios. Aceea este o versiune personalizata de SUSE .. light este putin spus .. crippled suna mai apropiat de realitate. Asa ca nu te obosi sa instalezi prea multe programe .. oricum .. logheaza-te ca root .. si scrie "startx" .. pentru un gui ce rivalizeazea blackbox. Sau scrii mc pentru midnight commander .. seamana mult cu norton commander. Cdrom-ul este evident montat in /media/cdrom sau cdrecorder. Mult succes.