Acesare locala a fisierelor

Discuţii despre serverele web pe care poate rula PHP: Apache, Internet Information Server (IIS), nginx, lighttpd.

Discuţii despre cloud computing: Amazon Web Services, Azure, Google App Engine, Cloudflare

Moderator: Moderatori

Avatar utilizator
Adry.ro
Average Member
Mesaje: 76
Membru din: Lun Sep 22, 2008 11:46 pm
Localitate: Bucuresti RO
Contact:

Acesare locala a fisierelor

Mesajde Adry.ro » Mar Mar 06, 2012 11:00 pm

Va salut!

Se poate accesa un fisier de pe serverul propriu prin metoda locala (asemanator cu c:/abc/file.html), adica in alt mod decat prin http://
Ma intereseaza asta fiindca accesate local, fisierele nu mai prezinta HTTP referer.

Multumesc!



Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6377
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Mie Mar 07, 2012 12:01 pm

nu am inteles exact ce vrei, te referi la functiile file sau file_get_contents sau ftp() ?
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.


Înapoi la “Servere Web”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori