Despre server si retea

Discuţii despre serverele web pe care poate rula PHP: Apache, Internet Information Server (IIS), nginx, lighttpd.

Discuţii despre cloud computing: Amazon Web Services, Azure, Google App Engine, Cloudflare

Moderator: Moderatori

papaleon2002
Average Member

Despre server si retea

Mesajde papaleon2002 » Lun Feb 13, 2006 9:35 pm

Nu-mi dau seama daca e bine sa pun aceasta ? aici, dar nu am gasit unde in alta parte. La job mi-a fost instalata o retea (in lab. de info.) de 10 calc. ce sunt legate la un server "SUSE LINUX Enterprise Server 9 (i586)" la care ma uit ca "V la SUSE noua". nu stiu ce comenzi sa-i dau, cum accesez unitatea CD de pe server (ca sa instalez programe pe calc.), cum sa vad componentele retelei (useri). Am acces ca admin. iar de pe calc. nu vad decat HDD-ul propriu si iconul de conectare la retea, dar nu stiu cum sa le accesez. Cei care le-a instalat nu mi-au dat amanunte. Unde si ce sa mai caut ca sa ma lamuresc ? F.F.M.TKS!

punctweb
Senior Member

Mesajde punctweb » Lun Feb 13, 2006 9:57 pm

incearca

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Lun Feb 13, 2006 10:51 pm

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

whooper
Senior Member

Mesajde whooper » Lun Feb 13, 2006 11:36 pm

Join The Forums - Time Well Wasted!

VisezTrance
PHPRomania Supporter

Mesajde VisezTrance » Mar Feb 14, 2006 8:52 am

Povestea ta imi suna deja vu. Sunt sanse sa iti stiu si parola de root, si vorbesc serios. Aceea este o versiune personalizata de SUSE .. light este putin spus .. crippled suna mai apropiat de realitate. Asa ca nu te obosi sa instalezi prea multe programe .. oricum .. logheaza-te ca root .. si scrie "startx" .. pentru un gui ce rivalizeazea blackbox. Sau scrii mc pentru midnight commander .. seamana mult cu norton commander. Cdrom-ul este evident montat in /media/cdrom sau cdrecorder. Mult succes.

Înapoi la “Servere Web”