Modificare prestashop

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

vlivius1
Senior Member

Modificare prestashop

Mesajde vlivius1 » Lun Mar 02, 2015 3:37 pm

Buna ziua,

Am nevoie de o modificare la un magazin online care foloseste platforma prestashop.

Vreau sa am posibilitatea ca pretul sa fie modificat in functie de lungimea si latimea produsului. Clientul trebuie sa aiba posibilitatea de a introduce doar lungimea dorita in mm sau cm , latimea este predefinita din atribute in functie de produs. Pretul produsului este exprimat in ML.

Ex de calcul:

produs - glaf alb de exterior
latime produs 15 cm - 10.5 lei / ML
latime produs 25 cm - 14.5 lei / ML
latime ....
latime ....

Lungimea dorita de client este de 152.5 cm

Pretul final pentru client dupa ce alege latimea de 15cm si introduce lungimea ar trebui sa fie (152.5 cm x 10.5 lei) / 100 = 16.01 lei
Daca alege latimea de 25 cm si pastreaza aceeasi lungime pretul trebuie sa se schimbe (152.5 x 14.5) / 100 = 22.11 lei

Ca exemplu este acest site http://depozituldeglafuri.ro/GLAF-PVC-ALB-ECO

Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?

email: livius003@yahoo.com

Multumesc.

nevvermind
Senior Member

Re: Modificare prestashop

Mesajde nevvermind » Mar Mar 10, 2015 2:27 am

Asta inseamna ca pretul difera in functie de arie.

O idee:
Fa o setare prin admin pe undeva, sau configuratii - undeva unde admin-ul poate schimba - in care se poate seta pretul pt o unitate de arie (oricare ar fi aia - ca-i 1m sau 10 cm, depinde cum vrea clientul).
Apoi, cand clientul selecteaza o marime anume (dintr-un dropdown de ex.), trimiti prin ajax latimea si lungimea; server-side calculezi pretul in functie de aria dorita de client si pretul stabilit per arie in admin si-i raspunzi ajax-ului cu un pret, pe care-l afisezi in frontend.
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”