Grigorescu Irinel - Oferte (Constructii, Prestari servicii)

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

GrigorescuIrinel
New Member
Mesaje: 3
Membru din: Mie Sep 26, 2012 4:47 pm

Grigorescu Irinel - Oferte (Constructii, Prestari servicii)

Mesajde GrigorescuIrinel » Sâm Apr 20, 2013 6:37 am

GRIGORESCU IRINEL – OFERTE (CONSTRUCTII & PRESTARI SERVICII)

1. ►►►Gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, climatizare.

S.C. din Bucuresti executam urmatoarele lucrari TOTAL AUTORIZATE, de la proiectare la receptie:
- instalatii de gaze pentru case, vile şi apartamente, coloane de gaze, retele interioare, stradale, industriale sau de alt tip pentru gaze;
- instalatii termice (furnizam şi instalam centrale şi calorifere pentru apartamente, pentru case/vile, centrale de bloc, de cartier,boilere etc.);
- instalatii sanitare (furnizam şi instalam obiectele sanitare, executam retelele interioare de apa şi de scurgere la canalizare in cladiri de orice marime);
- climatizarea oricaror tipuri de incinte sau cladiri (furnizam şi instalam aparate de aer conditionat in apartamente, case/vile, spatii comerciale, industriale etc.; pentru cladirile mari putem sa furnizam şi sa instalam aparate complexe, de ex. chillere cu ventil convectoare).
Lucram in Bucuresti şi limitrof. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)


2. ►►► Canalizare, vopsire, instalatii electrice.

S.C. executam in Bucuresti şi zona limitrofa urmatoarele tipuri de lucrari:
- canalizare (retele stradale, interioare, industriale, camine, racordarea/bransarea cladirilor la reteaua publica de canalizare etc.);
- retele stradale şi interioare pentru apa rece;
- protectie anticoroziva, vopsire – suprafete mari, conducte etc.;
- instalatii electrice.
Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)
3. ►►►Deratizare & Dezinsectie & Dezinfectie.

S.C. din Bucuresti executam lucrari autorizate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie; folosim substante si produse avizate de institutiile abilitate; eficienta acestor produse este maxima. Executam numai LUCRARI MARI in Bucuresti si limitrof. Lucrarile pot fi ocazionale sau pe baza de contract cu repetare la intervalele de timp si pe perioada dorite de client. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)

4. ►►►Proiectare constructii civile şi industriale.

Firma de arhitectura din Bucuresti elaboram pentru Bucuresti si pentru tara proiecte de orice complexitate in domeniile: - constructii civile (cladiri de birouri, case, vile, spitale etc.etc.etc.); - constructii industriale (pentru orice gen de activitate); asiguram inclusiv proiectarea tuturor tipurilor de instalatii si a amenajarilor interioare. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)5. ►►► Amenajari interioare A-Z.

S.C. executam lucrari de amenajari interioare in Bucuresti şi zona limitrofa (gresie, faianta, tencuieli, glet, zugraveli, parchet, pavaje, placare cu piatra, rigips, tavan fals, partitii, sapa etc. etc. etc.). Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)


6. ►►►Cablare in constructii.

S.C. executam lucrari de cablare in constructii, incinte şi spatii exterioare in Bucuresti şi limitrof. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)


7. ►►►Executam curatenie profesionala.

S.C. din Bucuresti executam LUCRARI MARI de curatenie profesionala in Bucuresti şi limitrof. Folosim echipament si produse performante, respectam termenele si standardele de calitate. Lucrarile pot fi ocazionale dar si pe baza de contract cu repetare la intervalele de timp si pe perioada dorite de client. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)8. ►►►Casute de vacanta, casute simple, casute caini .

S.C. producem: 1) casute de vacanta orice cantitate (locuibile in orice anotimp) cu deviz dupa proiectul/cerintele clientului 2) casute simple din lemn orice cantitate (intocmim deviz conform cerintelor clientului); 3) casute pentru caini - loturi de minim 20 de bucati (intocmim deviz conform cerintelor clientului). Lucram pentru Bucuresti şi judetele limitrofe. Lucram si pentru export. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)

9. ►►►Construim case.

S.C. construim case la cheie sau la rosu. Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)10. ►►►Confectii metalice fier forjat.

S.C. producem şi montam confectii metalice din fier forjat (porti, garduri, grilaje, gratii etc. etc. etc.). Lucram pentru Bucuresti şi zona limitrofa (in functie de marimea lucrarii). Asiguram transport şi montaj. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)

11. ►►►Realizam pavaj cu pavele & placare cu piatra.


S.C. realizam pavaje din pavele de orice tip precum şi placare cu piatra pe orice suprafete. Primim comenzi din Bucuresti şi zona limitrofa (in functie de marimea lucrarii). Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)
12. ►►►Construim din lemn: case/cabane/vile/hoteluri/pensiuni

S.C. construim din lemn: case/cabane/vile/hoteluri/pensiuni, la cheie. Intocmim deviz conform cerintelor clientului. Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)
13. ►►►Renovam apartamente in Bucuresti.

Totul conform cerintelor clientului (amenajarile interioare, instalatia sanitara, instalatia electrica, termopanul/tamplaria din lemn, aerul conditionat etc.). La solicitare putem realiza (in mod AUTORIZAT, proiectare şi executie) separatia de gaze (coloana de gaze a blocului, instalatia interioara de gaze a apartamentului, instalarea centralei de apartament şi a caloriferelor). Lucrarile sunt executate cu respectarea termenelor şi cu consultarea permanenta a clientului.
Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)
14. ►►►Renovam case/vile in Bucuresti.

Lucram constiincios, utilizand materiale de calitate. Respectam termenele. Renovam TOT ceea ce exista in constructia unei case/vile (consolidarea casei/vilei-daca este cazul, amenajarile exterioare, acoperisul, amenajarile interioare, termopanul/tamplaria din lemn, toate tipurile de instalatii). La solicitare instalam aer conditionat, centrala termica şi caloriferele (totul AUTORIZAT, de la proiectare la receptie). Putem executa şi instalatia de gaze (autorizat de la proiectare la receptie), precum şi termoizolatia. Consultam permanent clientul pentru ca lucrarile sa fie asa cum isi doreste acesta. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)15. ►►►Construim vile, hoteluri, pensiuni.

S.C. construim vile, minihoteluri, hoteluri, pensiuni la cheie in Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)16. ►►►Hidroizolatii & Termosistem.

S.C. executam (lucrari medii şi mari):
1. Hidroizolatii - pentru case, vile, hoteluri, cabane, blocuri, hale industriale, depozite, unitati agrozootehnice, sali de sport şi orice alt tip de cladire careia doriti sa-i mentineti sanatatea;
2. Termosistem - pentru tipurile de constructii enumerate la hidroizolatii, daca doriti sa economisiti energie şi sa obtineti un confort sporit.
Primim comenzi din Bucuresti şi limitrof. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)


17. ►►► Automatizari, sisteme de securitate, eco-energie, productie publicitara.

S.C. din Ploiesti executam lucrari in Prahova si judetele limitrofe in domeniile urmatoare:
a. Automatizari casnice si industrial (furnizam si instalam):
- sisteme de control acces - cu si fara pontaj/evidenta - restrictionari acces institutii, spatii,
automatizari porti si spatii cu destinatie speciala - bariere, stalpi incastrabili in caile de acces, turnicheti, etc.
interfonie, videointerfonie, telefonie – centrale telefonice, cablare in constructii, incinte şi exterioare
- sisteme de sonorizare-mall, institutii publice, institutii administrative
- sisteme de reglaj si monitorizare temperatura, umiditate, alti parametri la cererea beneficiarului
b. Sisteme de securitate (furnizam si instalam):
- sisteme de alarma / sisteme de supraveghere video profesionale / sisteme de securitate PSI
- sisteme de gestionare si transmitere a datelor –GSM
- sisteme de monitorizare cu aplicatie civila si industriala-sisteme de iluminat
c. Informatica, birotica, date:
sisteme de calcul, accesorii IT-scannere,imprimante, plotter cutter etc- .SISTEME VIRTUALE INTERACTIVE
retele LAN ,WAN, etc. structurate pentru interior – exterior.
d. ECO-ENERGIE (furnizam si instalam):
- Surse de iluminat ecologice- aplicatiile LED
- Panouri fotovoltaice, convertizoare 12-220 V/300W- 4KW
- Sisteme de reglaj a tensiunii automate pentru valorile standardizate
e. Productie publicitara: Realizam creatie Brand-uri si LOGO-uri, casete si panouri / totemuri / autocolante /print / reclame mecanotronice, sisteme de publicitate audio-LOGORING.
Reprezentant zonal pentru : CIA, ELVOX Italia / CROW Israel/ GRASSLIN / SMART CANADA / KRAMER etc. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)


18. ►►► Renovam/amenajam: sedii de banci, de firme, mall-uri, spatii comerciale etc.


S.C. renovam/amenajam sedii de banci, sedii de firme, mall-uri, hoteluri, cazinouri, cluburi, discoteci, pensiuni, unitati medicale, scoli, depozite, spatii comerciale cu profil alimentar, nealimentar sau special, orice alt spatiu in care se desfasoara o activitate economica sau de orice alta natura.
Munca noastra se refera la:
- consolidarea cladirii (daca este cazul) – orice fel de cladire şi indiferent de marimea ei;
- amenajarile exterioare: acoperis, hidroizolatii, termosistem, zidarie, pavaj, placare cu piatra, gard din fier forjat sau gard din zid + fier forjat etc.
- amenajarile interioare: rigips, tavan fals, partitii, placare cu gresie, faianta, piatra, zugraveli etc.
- instalatii: refacerea sau construirea instalatiei de incalzire (centrala termica cu calorifere sau alimentare de la reteaua termica a localitatii), refacerea sau construirea retelei de alimentare cu apa rece şi calda, refacerea sau construirea instalatiei sanitare, refacerea sau construirea instalatiei electrice;
- climatizare: instalarea aparatelor de aer conditionat sau a altor aparate mai complexe (de ex. chillere);
- curatenia dupa constructor;
- instalarea de sisteme de control acces (cu şi fara pontaj), restrictionari acces (bariere, stalpi incastrabili, turnicheti), sisteme de sonorizare, sisteme de alarma (supraveghere şi PSI)
- daca este cazul executam autorizat orice lucrare din domeniul gazelor naturale de la proiectare la receptie;
Lucram pentru Bucuresti şi limitrof . Puteti opta pentru toate serviciile de mai sus sau pentru o parte dintre ele. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!
(Anuntul este valabil permanent)


19. ►►► Construim camping-uri.

S.C. construim casute pentru camping conform cerintelor clientului in ceea ce priveste: materialul, dimensiunile, compartimentarea, izolatia termica, compatibilitatea cu racordarea la utilitati, alte dotari. Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe. Asiguram confectionarea, transportul şi amplasarea. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)


20. ►►► Construim ferme (resedinta + anexe).

S.C. CONSTRUIM FERME LA CHEIE (resedinta + foisor + garaje + crama şi/sau pivnita + grajduri + depozite pentru hrana animalelor/pasarilor + casuta pentru angajatii permanenti + imprejmuirea sediului şi/sau a intregului domeniu + instalatii/utilitati + cai de acces + alte lucrari dorite de proprietar). Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)


21. ►►► Construim gard monumental.

S.C. construim gard monumental (din caramida sau din BCA), cu fundatie, cu porti din fier forjat, pentru imprejmuirea vilelor, caselor, terenurilor. Construim şi gard din azbociment. Primim comenzi din Bucuresti şi zona limitrofa (in functie de marimea lucrarii). Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)22. ►►► Construim blocuri.

S.C. CONSTRUIM BLOCURI LA CHEIE conform proiectului, pentru diferite destinatii:
- sedii de firme;
- birouri (pentru inchiriere);
- clinici medicale/cabinete medicale/spitale/scoli;
- spatii comerciale;
- cazinouri, cluburi;
- locuinte;
- oricare alta destinatie.
Lucram pentru Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)
23. ►►► Construim cazinouri, cluburi, sali de festivitati, discoteci etc.

S.C. CONSTRUIM LA CHEIE: cazinouri, cluburi, discoteci, restaurante, sali de festivitati şi orice alte cladiri destinate jocurilor de noroc, intrunirilor şi divertismentului/festivitatilor. Construim conform proiectului (cladiri mai mici, mai mari, foarte mari, numai parter sau parter + etaje, cu subsol pentru garaje sau nu etc., etc., etc.). Lucram in Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)
24. ►►► Construim cladiri pentru invatamant/educatie.

S.C. CONSTRUIM LA CHEIE pentru invatamant/educatie (conform proiect):
- cladiri pentru facultati/universitati (stil bloc cu numar variabil de etaje sau orice alt tip de cladire conform proiectului – cu amfiteatre, sali de curs etc. etc. etc.);
- cladiri pentru scoli/licee (orice tip de cladire – stil bloc sau altfel - conform proiectului);
- cladiri pentru gradinite (orice tip de cladire conform proiectului).
Primim comenzi din Bucuresti şi zona limitrofa.
Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)


25. ►►► Construim depozite.

S.C. CONSTRUIM DEPOZITE LA CHEIE (conform proiect) pentru orice destinatie. La construire folosim panourile sandwich pe structura metalica. Putem utiliza şi caramida şi BCA-ul. Precizare: construim toate instalatiile şi climatizarea cerute conform specificului depozitului (produse nealimentare, produse alimentare, medicamente etc.). Primim comenzi din Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)


26. ►►► Construim hale industriale.

S.C. CONSTRUIM HALE INDUSTRIALE LA CHEIE (conform proiect) din panouri sandwich şi structura metalica. Putem utiliza şi caramida şi BCA-ul. Precizare: construim toate instalatiile şi climatizarea impuse de specificul activitatii care se va desfasura in hala respectiva. Primim comenzi din Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)27. ►►► Construim showroom-uri auto, service-uri auto, spalatorii auto.

S.C. CONSTRUIM LA CHEIE conform proiect:
- showroom-uri auto (pentru prezentare şi vanzare de autoturisme sau alte mijloace de transport rutier);
- service-uri auto;
- spalatorii auto.
Precizam ca putem construi şi combinatii: showroom + service + spalatorie, showroom + service etc. Materialele utilizate la construire sunt: structura metalica + panourile sandwich sau, daca proprietarul prefera, BCA-ul sau caramida. Construim pentru Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)


28. ►►► Construim lacasuri de cult (biserici, temple etc.).

S.C. construim la cheie (conform proiect) lacasuri de cult (biserici, temple, case de rugaciune sau orice alt tip de lacas de cult). Lucram pentru Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)


29. ►►► Gresie & Faianta (executam placare).

Executam placare de calitate cu gresie şi faianta in Bucuresti şi zona limitrofa (lucrari medii, mari şi foarte mari). Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)30. ►►► Consolidam şi renovam cladiri.

S.C. - CONSOLIDAM şi RENOVAM orice fel de cladire (bloc, vila, casa, scoala, depozit, hala industriala, biserica etc., etc., etc.) in Bucuresti şi judetele limitrofe. Consolidarea se refera la lucrari de readucere la parametrii initiali a structurii de rezistenta a cladirii. Renovarea se refera la: acoperis, amenajarile exterioare, amenajarile interioare, instalatia sanitara, instalatia electrica , instalatia de gaze, centrala termica şi caloriferele, aerul conditionat etc. Detinem autorizarile necesare pentru toate domeniile mentionate mai sus. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)Alexander.
Junior Member
Mesaje: 46
Membru din: Vin Aug 19, 2011 2:04 pm

Re: Grigorescu Irinel - Oferte (Constructii, Prestari servic

Mesajde Alexander. » Sâm Apr 20, 2013 8:59 pm

bine :lol:

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6380
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Grigorescu Irinel - Oferte (Constructii, Prestari servic

Mesajde Birkoff » Dum Apr 21, 2013 12:39 am

Ce mi se pare ciudat la oferta asta (si celelalte pe care le-am sters ca nu au nici o legatura cu tematica site-ului:
1) nu se da pe nicaieri datele firmei (numele firmei, site sau altceva decat un nr de telefon)
2) persoana care a pus anuntul nu a citit regulamentul forumului si incepuse sa puna anunturi prin mai multe forumuri de pe site (si normal ca le-am sters)
3) era de ajuns sa ceara un review la site-ul firmei decat sa puna atatea anunturi pe un forum unde oferta lui nu are nici o legatura cu specificul site-ului (nu e site de anunturi publicitare e comunitate de programatori)
4) oare de ce lucreaza doar in bucuresti si limitrof, daca primeste comenzi din tara si ii convine pretul nu poate trimite oamenii in tara? tinand cont ca un site sau o oferta pe net se adreseaza in general unei game mai variate de consumatori din zone mai mari...

5) oare nu ar fi interesat acest client de o oferta profesionala de publicitate? eventual si seo la site astfel ca sa ajunga in top si sa dea clientii de el?
6) oare e user sau bot? :D
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.


Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori