Se cauta web developer pentru proiecte

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

Tudy
Senior Member

Se cauta web developer pentru proiecte

Mesajde Tudy » Mie Aug 03, 2011 1:23 pm

Salutare tuturor. O echipa din Cluj-Napoca cauta un web developer pentru realizarea si apoi dezvoltarea si intretinerea unor proiecte web.

Ideea ar fi sa se reuseasca o intelegere de colaborare, gen asociere. Este vorba de cateva portale web. Echipa este dispusa sa investeasca in promovare, reclame, sperand la progrese intr-un timp cat mai scurt.

Ca si cerinte... ar fi cunostinte de programare si interfete web. Nu e nevoie de aptitudini in design si nici de experienta de nivel advanced. Un tanar cu dorinta de a incepe ceva serios in web ar putea invata pe parcurs. Tehnologia in care se lucreaza este bineinteles stabilita de developer.

Echipa are in momentul de fata 2 portale lansate (www.lifestylecluj.ro si www.maxireduceri.ro), cat si un site de prezentare (www.theagencyadvertising.ro).

De preferat ar fi ca developerul sa fie sau sa aiba legaturi cu orasul Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informatii, aici sau la telefon 0743673492.

X-spert
PHPRomania Supporter

Mesajde X-spert » Mie Aug 03, 2011 1:54 pm

Salut,

As fi interesat de o colaborare. Eu sunt freelancer si ma ocup in principal de dezvoltarea de web site-uri noi sau vechi.
Astept raspuns si eventuale cerinte.

Numai bine!

Tudy
Senior Member

Mesajde Tudy » Mie Aug 03, 2011 3:02 pm

Salut.

Pai ca si cerinte... cum am spus, e nevoie doar sa poti dezvolta si intretine proiecte web complet (cod, layout, baze de date).

Cam pe ce tehnologii web te axezi?

X-spert
PHPRomania Supporter

Mesajde X-spert » Mie Aug 03, 2011 4:57 pm

Ti-am trimis un PM! Ai acolo detalii...

MihaiA
Average Member

Mesajde MihaiA » Mie Aug 03, 2011 5:51 pm

As fi si eu interesat , doar ca sunt din Pitesti.

Tudy
Senior Member

Mesajde Tudy » Mie Aug 03, 2011 6:19 pm

MihaiA, ai PM.

nevvermind
Senior Member

Mesajde nevvermind » Mie Aug 03, 2011 11:29 pm

E tare Clujul, ai? E de munca la greu in fundatura asta. :lol:
Mai ca ma dor ochii de la site-urile voastre, dar ceva in ele arata foarte funky.
M-as fi bagat si eu daca n-ar fi trebuit sa ma rup in doua sa acopar treaba. Sunt cu ochii pe voi. Mai ales ca sunteti Competitia. :twisted:

Tudy
Senior Member

Mesajde Tudy » Joi Aug 04, 2011 1:02 pm

nevvermind scrie:E tare Clujul, ai? E de munca la greu in fundatura asta. :lol:
Mai ca ma dor ochii de la site-urile voastre, dar ceva in ele arata foarte funky.
M-as fi bagat si eu daca n-ar fi trebuit sa ma rup in doua sa acopar treaba. Sunt cu ochii pe voi. Mai ales ca sunteti Competitia. :twisted:

Este, este :P

Hopa... deci tu esti competitia? :lol:

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”