Caut si eu ... proiecte

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

UzZzY
Senior Member

Caut si eu ... proiecte

Mesajde UzZzY » Vin Iun 16, 2006 8:22 pm

As dori sa primesc cateva proiecte, am o perioada moarta si nu prea imi place sa stau degeaba , sunt varza la design insa pot face site-uri dinamice in php, mysql, js, html ... ideea e sa nu fie ceva plictisitor.

| |

vali
PHPRomania Supporter

Mesajde vali » Vin Iun 16, 2006 10:22 pm

flamingo
New Member

Mesajde flamingo » Joi Iun 22, 2006 11:53 am

Buna ziua,

Ma intereseaza sa fac un site cu baza de date mysql/php pentru asigurari. In mare tb tinuta o evidenta a agentilor, politelor si ratelor incasate, a documentelor din gestiune, a daunelor, etc

Trebuie sa scoata rapoarte, borderouri, situatii, etc.
Trebuie sa aiba elemente de securitate pe utilizatori.
Trebuie sa genereze coduri de bare
Trebuie sa citeasca si sa intepreteze coduri de bare
Trebuie sa trateze erorile
Trebuie sa aibe o interfata de utilizator atragatoare
Trebuie sa contina manual de utilizare
Trebuie sa aiba garantie

Programul va fi proprietatea firmei unde lucrez si codul nu va fi folosit pentru alte aplicatii si programul nu va mai fi vandut altcuiva!!

Codul php este structurat deja (a incercat cineva sa-l faca dar se pare ca nu se pricepea destul si a renuntat) .

Fata de cele de mai sus trebuie facute mai multe module (care sa faca calcul de prime, etc) pentru fiecare modul fiind dispus sa platesc separat cu conditia integrarii in modul de baza mentionat mai sus.

Avand in vedere ca am avut pana acum experiente neplacute cu asa zisi "programatori", ma intereseaza in special oameni seriosi care respecta termenele de predare convenite si obligatoriu sa fie din Bucuresti.

Deasemenea ma intereseaza programatori care au experienta necesara si nu incep sa faca experiente cu mine.

Ma puteti contacta la mail office@romasigurari.ro

oiganSTUDIOS
Senior Member

Mesajde oiganSTUDIOS » Vin Iun 23, 2006 1:01 am

As fi curios sa stiu de cand stie un site sa interpreteze coduri de bare...

Ce vrei tu e o aplicatie un pic mai complexa decat "As vrea un site..." :)

w31rd0
Average Member

Mesajde w31rd0 » Vin Iun 23, 2006 11:13 am

Se pot realiza coduri de bare,destul de usor, bineinteles nu neaparat nativ din PHP. problema este prin ce nume trec codurile de bare pana se intorc (scan-uri, fax-uri etc), va fii destul de complicata recunoasterea lor la intoarcere :), deci nu este chiar asa de complicata partea respectiva.
Proiectul in sine pare maricel intr-adevr, mai ales ca va fii complet custom :).

flamingo
New Member

Mesajde flamingo » Sâm Iun 24, 2006 9:58 am

1. Nu sunt programator deci scuze pentru poate neconjugarea corecta a termenilor tehnici.

2. Ref la codurile de bare ma refeream la posibilitatea ca programul sa genereze coduri de bare pe baza unor informatii din baza de date, care in secundar sa fie tiparite pe suport fizic. In secundar, prin scanarea codului cu cititorul acea inregistrare sa fie identificata (nota : nu trec prin faxuri sau mailuri, se citeste tot de pe suportul fizic pe care a fost tiparit).Oricum, partea cu codul de bare este doar o parte a aplicatiei

3.este intradevar "custom" ca altfel cumparam aplicatia

4. Asa este nu este o aplicatie mica, lucru pentru care ma asteptam ca programatorii sa fie interesati in ideea unui proiect serios si a unui pret pe masura.

w31rd0
Average Member

Mesajde w31rd0 » Sâm Iun 24, 2006 11:19 am

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”