>NET developers

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

doinaosman
New Member

>NET developers

Mesajde doinaosman » Mar Sep 27, 2005 3:54 pm

Software Development Company wants to find Romanian developers specialsied in .NET on a project in Belgium for the period November - December 2005.
The payment is preferable as free-lancer. Belgium Company will arrange for flight ticket, accomodation, local transportation and everythings which needs to work in Belgium.
In case you are interested for this opportunity please post a detailed CV in English, in the attention of Doina Osman to the following e-mail address : doinaosman@yahoo.com .
Deadline 28.09.2005

yokozona
Senior Member

Mesajde yokozona » Mar Sep 27, 2005 4:01 pm

Astai calomnie, zau asa !
Spamist-o, potoleste-te, mergi la sectiunea adevata, adik Oferta/Cere proiecte.
Cineva sa mute thread-ul asta
Hosting - Software
http://www.octavio.ro
We support BodyBuilding Romania
http://www.bodybuilding-romania.ro

johnny
Senior Member

Mesajde johnny » Mar Sep 27, 2005 4:54 pm

doinaosman
New Member

Mesajde doinaosman » Mar Sep 27, 2005 5:10 pm

johnny
Senior Member

Mesajde johnny » Mar Sep 27, 2005 6:46 pm

whooper
Senior Member

Mesajde whooper » Mar Sep 27, 2005 7:23 pm

Daca doamna lucreaza la un departament de "resurse umane" este de inteles. O metoda in a evita ambiguitatile este ca persoanele de la HR sa primeasca fisa postului respectiv de la persoana care va superviza noul angajat. Heh .. dar lumea e mare ..

johnny, in general testele de angajare cu "resursele umane" se bazeaza pe cateva cuvinte cheie, autorul testelor nestiind ce se afla in spatele lor. Exista aplicatii care compara lista de cuvinte cheie cu continutul CV-urilor primite si returneaza un MATCH exprimat in procente.

Testele HR nu sunt facute sa testeze cunostintele aplicantului, ci sa trieze aplicantii veniti la primul interviu. Ele nu se ocupa cu intelegerea posibilitatilor oferite de un anume individ, ci cu inlaturarea celor care nu corespund tipului de individ considerat necesar in firma. In etapa asta, confundarea Java cu JavaScript sau cu JScript este foarte frecvent intalnita oriunde in lume. Testele respective sunt facute de psihologi si au ca scop micsorarea numarului de aplicanti care ajung la un interviu tehnic, nicidecum trierea aplicantilor pe criterii tehnice. Asta urmeaza ..

Oricum in cazul unui anunt la modul GENERAL (cum a fost cel de fata), datorita email-ului, un departament de resurse umane poate primi mai mult de 2000 de CV-uri zilnic, pe care le proceseaza automat. Dupa o saptamana de anunt postat in diferite locuri, 8000-10000 de CV-uri trebuie sortate. Rezulta maxim 30-50 de candidati care in saptamana urmatoare trec prin interviul psihologic. Doar 3 pana la 8 dintre ei se vor prezenta la interviul tehnic .. din care va fi ales foar unul singur.

Din pacate anunturile de genul asta, fac munca de sortare a CV-urilor o activitate care cere destul de mult timp. Daca cei de la departamentul HR sunt multumiti cu activitatea pe care o au ("Am procesat 10 mii de CV-uri saptamana asta sefu' .. merit si eu o marire de salariu, nu?") asta nu inseamna ca rezultatele muncii lor sunt intr-adevar apreciate de aplicanti. Poate doar de cei care au norocul sa obtina postul respectiv .. pentru ca doar printr-un noroc chior ajungi acolo ..
Join The Forums - Time Well Wasted!

strategy
Senior Member

Mesajde strategy » Mie Sep 28, 2005 3:08 pm

whooper .. ai lucrat ca si psiholog la human resources ? :D am o prietena .. da aia isi stie meseria.
that's why it just said "don't underestimate PHP." it didn't say "use php always" : )

sponge001
Average Member

Mesajde sponge001 » Mie Sep 28, 2005 3:16 pm

amazing_andr3
Junior Member

Mesajde amazing_andr3 » Sâm Oct 01, 2005 2:59 am

sunt total de acord cu johnny. nu as trimite cv la @yahoo.com chiar daca oferta ar fi altfel tentanta
"A little knowledge is a dangerous thing."

|

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”