Programator Web PHP, caut colaborari

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

V8Li
Junior Member

Programator Web PHP, caut colaborari

Mesajde V8Li » Lun Iul 01, 2013 1:37 pm

Buna ziua,

Sunt programator Web cu 5+ ani experienta. Portofoliul meu este la (va rog sa ma contactati daca doriti un si link spre un CV online sau mai multe detalii despre proiecte). In mare, pot sa acopar client-side (HTML, CSS, JavaScript etc.) si server-side (PHP, MySQL) pentru Website-uri sau orice tipuri de aplicatii Web (de ex. ERP-uri). Sunt programator OOP PHP, deci pot sa creez si propriile arhitecturi in cazul in care aveti proiecte complexe, cu o experienta a userului si functionalitate ce nu pot fi realizate sau intretinute "viabil economic" cu un CMS sau framework. De mentionat este ca am si experienta cu CodeIgniter si Yii.

Momentan ofer servicii de consultanta, project management si programare pentru o companie in care am lucrat, la sediul din Bucuresti, cateva zile pe saptamana. Am, deci, destul timp pentru inca o colaborare. Preferabil, caut o firma care are proiecte proprii destul de complexe incat sa fie nevoie de un developer cu experienta, dar care nu are banii pentru un salariu de senior Web developer sau nu considera destul de sigura investitia (consider ca este de inteles in mediul actual). Pot sa ofer si servicii de consultanta si sa ajut echipa de programatori pe care o aveti cu project management, la sediul firmei in Bucuresti.

Accept si colaborari de tip freelancing sau in parteneriate. As prefera totusi sa fac parteneriate cu oameni sau firme care au experienta intr-un domeniu pentru ca astfel putem sa contribuim in domeniul respectiv. Sunt foarte OK sa lucrez cu oameni fara experienta tehnica (nu sunt genul de programator care crede ca toti sunt prosti) si pot sa ajut cu dezvoltarea completa a proiectului. Evit, totusi, oameni cu mentalitatea "nu am de ce sa caut un programator cu experienta pentru ca orice programator poate face asta". Din moment ce sunt contractat sa rezolv probleme cu site-uri facute de firme mari de web design este clar ca nu este chiar asa. Spun asta nu pentru ca vrea eu sa incep negocierea de pe o scara mai inalta, este pentru ca vreau sa lucrez cu oameni care inteleg realitate si au asteptari si previziuni realiste; am vazut multi care sunt ca niste turisti in pantaloni scurti si slapi in jungla si nu stiu de ce dispar fara urma :P

Va rog sa ma contactati prin PM sau folosind formularul din pagina de contact a portofoliului.
Multumesc!

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”