Caut tineri pentru o echipa de freelanceri pentru urmatoarele domenii : php mysql , jquery , css , html , photoshop ,flash , actionscript , wordpress .
Nu necesita nici un fel de nivel de experienta sau portofoliu acceptarea sau respingerea se va face in urma unei probe .
Prefer incepatori care isi doresc sa se afirme profesional dar care inteleg importanta unui termen limita sunt sinceri si harnici .
Multumesc si va astept !
Caut tineri talentati
Moderatori: admin, Moderatori
Salutare
Am lucrat la php nuke romania ca co admin iar acum lucrez la proiecte propri : cum ar fi cateva site uri care produc $$$
Am cunostinte despre un CMS ce este ala cunosc scripturi cum ar fi jqeri cunosc si joomla dar nu foarte bine cel mai frumos am lucrat pe php nuke
Acum ofer suport pe forumul nuke-evolution pentru ca comunitatea din romania nu stiu ce sa intmplat
Eu sunt dispus daca e lasa-mi mesaje cu ce ar fi de facut
Multumesc o zi buna
Am lucrat la php nuke romania ca co admin iar acum lucrez la proiecte propri : cum ar fi cateva site uri care produc $$$
Am cunostinte despre un CMS ce este ala cunosc scripturi cum ar fi jqeri cunosc si joomla dar nu foarte bine cel mai frumos am lucrat pe php nuke
Acum ofer suport pe forumul nuke-evolution pentru ca comunitatea din romania nu stiu ce sa intmplat
Eu sunt dispus daca e lasa-mi mesaje cu ce ar fi de facut
Multumesc o zi buna
-
maildecontact91
- New Member
Eu nu stiu mare lucru, am invatat HTML (nu-mi cunosc nivelul), CSS si Joomla. Mi-am facut template in joomla dupa un design facut de un prieten si m-am jucat putin ca sa ma obisnuiesc. Daca mai e valabila treaba as vrea si eu sa aflu mai multe deoarece de munca nu gasesc nicaieri si ratele la facultate sunt mari si dese.
Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”