kleampa scrie:daca ai avea 12 ani as intelege gandirea asta
daca ai mai mult, imi pare rau pt tine
ce faci daca site-ul tau ajunge la 50.000 vizitatori si tu castigi 2000E/luna iar cei de la co.cc se hotarasc sa renunte la business?
Nu tot ce zboară se mănîncă! Nu am pus niciun fel de reclame şi niciodată nu voi pune. Nu urmăresc să cîştig bani, şi mai ales nu cu acel sait. M-aş simţi foarte prost, membrii activi şi cu vechime fiindu-mi prieteni şi ştiindu-ne dinaintea forumului, să le bag în faţă tot soiul de reclame şi să fac bani pe spatele lor.

Eu acuma înţeleg că trăim într-o lume materialistă şi toţi cerşetorii ne roagă să apăsăm pe reclama X sau pe reclama Y, dar uite că nu e toată lumea aşa.

Mai există şi oameni care fac un lucru doar din pasiune, doar pentru că le place. Sau tu nu mai alergi după fluturi prin parc pt. că nu ies bani?

Am mai întîlnit oameni cu mentalitate similară... Ce aş putea spune?! Aţi trăit degeaba, nu aţi înţeles nimic.

Voi sunteţi ca părinţii ăia care pleacă prin Spania şi-şi lasă baltă odraslele, cu gîndul că banul e tot ce contează, şi plîng mai apoi cînd copiii lor se sinucid.
Nu cîştig bani cu acel sait, nu am reclame, deci nu, nu intenţionez să plătesc nimic nimănui. Logic. Internetul trebuie să fie free şi va veni o zi cînd va fi. Drept dovadă că deja, şi în România, în cîteva parcuri din oraşele mari este net free.

De ce nu ar fi la fel şi cu domeniile? Din ce am înţeles, din acest an se accepta domenii de orice formă. Nu mai trebuie să fie .com, .net sau mai ştiu eu cum... De ce nu ar oferi de ex. Coca Cola domenii .coca-cola? Doar îşi fac reclamă, nu?

Dar aşa e românul, obişnuit cu supuşenia, docil prin natura sa. Ne merităm soarta, frate.

N-am ce zice... oameni mici cu idealuri mici.