|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
coditza
Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca
|
| Trimis: Lun Iun 28, 2004 9:51 pm Titlul subiectului: propunere noi categorii |
|
|
la cod php si mysql sa fie o sectiue dedicata incepatorilor...
incepatorilor cu intrebari de genul: "Cum fac sa-mi apara pe nuj ce pagina un link spre nuj ce alta pagina care sa-mia rate njpe poze"
si la php avansat, lucrul cu template-uri, cu librarii/clase gata facute nu prea are cauta... un subiect bun pentru categoria aia ar fi: "scripting pentru consola" si alte magarii...
sper sa nu-mi sariti prea multi in cap, dar ce subiecte sunt acum la "Cod PHP" mi se par penibile... |
|
| Sus |
|
apann
Data înscrierii: 17/Mai/2004
|
| Trimis: Mar Iun 29, 2004 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu sunt de acord, in special cu "scripting ptr. consola", daca se poate si ceva legat de php-gtk, macar ca o mica subcategorie, sau sa existe un loc unde sa pot intreba despre acest subiect. |
|
| Sus |
|
coditza
Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca
|
| Trimis: Mar Iun 29, 2004 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
weeeee, cineva ne si asculta :P
10x admini/moderatori |
|
| Sus |
|
Wizard
Data înscrierii: 01/Iul/2004
|
| Trimis: Joi Iul 01, 2004 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
apann a scris: eu sunt de acord, in special cu "scripting ptr. consola", daca se poate si ceva legat de php-gtk, macar ca o mica subcategorie, sau sa existe un loc unde sa pot intreba despre acest subiect.
votez si eu pentru o sectiune php-gtk, nu de alta, dar vad din ce in ce mai multi romani pe listele de la php.net care sunt preocupati de subiectul asta.
Si e un subiect interesant. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|