Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

propunere noi categorii
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
coditza

Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca

Trimis: Lun Iun 28, 2004 9:51 pm    Titlul subiectului: propunere noi categorii  

la cod php si mysql sa fie o sectiue dedicata incepatorilor...
incepatorilor cu intrebari de genul: "Cum fac sa-mi apara pe nuj ce pagina un link spre nuj ce alta pagina care sa-mia rate njpe poze"

si la php avansat, lucrul cu template-uri, cu librarii/clase gata facute nu prea are cauta... un subiect bun pentru categoria aia ar fi: "scripting pentru consola" si alte magarii...

sper sa nu-mi sariti prea multi in cap, dar ce subiecte sunt acum la "Cod PHP" mi se par penibile...
Sus  
apann

Data înscrierii: 17/Mai/2004

Trimis: Mar Iun 29, 2004 10:35 am    Titlul subiectului:  

eu sunt de acord, in special cu "scripting ptr. consola", daca se poate si ceva legat de php-gtk, macar ca o mica subcategorie, sau sa existe un loc unde sa pot intreba despre acest subiect.
Sus  
coditza

Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca

Trimis: Mar Iun 29, 2004 5:37 pm    Titlul subiectului:  

weeeee, cineva ne si asculta :P

10x admini/moderatori
Sus  
Wizard

Data înscrierii: 01/Iul/2004

Trimis: Joi Iul 01, 2004 10:03 pm    Titlul subiectului:  

apann a scris: eu sunt de acord, in special cu "scripting ptr. consola", daca se poate si ceva legat de php-gtk, macar ca o mica subcategorie, sau sa existe un loc unde sa pot intreba despre acest subiect.

votez si eu pentru o sectiune php-gtk, nu de alta, dar vad din ce in ce mai multi romani pe listele de la php.net care sunt preocupati de subiectul asta.
Si e un subiect interesant.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1