Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

browser personalizat
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
aniflaviu

Data înscrierii: 02/Mar/2004

Trimis: Sâm Ian 20, 2007 7:20 pm    Titlul subiectului: browser personalizat  

buna!

a incercat cineva sa isi realizeze propriul browser personalizat pentru aplicatii realizate folosind php & mysql, aplicatii cu caracter analitic si care ruleaza de obicei intr-un lan, browser care sa fie mult simplificat?
Sus  
keepwalking

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: In pom

Trimis: Sâm Ian 20, 2007 8:23 pm    Titlul subiectului:  

este posibil sa creezi un browser doar in php/sql ?
Sus  
MihaiC

Data înscrierii: 14/Mai/2006
Locație: Navodari

Trimis: Dum Ian 21, 2007 12:24 am    Titlul subiectului:  

browser care ruleaza in browser ... cum vine asta ? :study: :dink:
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Ian 21, 2007 8:58 am    Titlul subiectului:  

eu il vad ca un site cu 2 frame-uri , 1 frame sa fie bara de sus , iar 1 sa fie partea de afisare
refresh se poate, back si forward se poate cu putina gandire, addressbar se poate , home se poate... deci teoretic se poate, acum sa vedem daca se apuca careva sa-l faca
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Dum Ian 21, 2007 11:05 am    Titlul subiectului:  

fiind un browser intr-un browser, toate paginile se vor supune soft-ului instalat, in nici un caz nu poti sa stabilesti ce css sa foloseasca browser-ul si daca sa aiba java enabled or not etc...

nu vad rostul unei astfel de aplicatii, sau, just for fun ! :)

PS : daca browser-ul principal nu soporta frame-uri, s-a dus si browser-ul tau ;)
Sus  
aniflaviu

Trimis: Dum Ian 21, 2007 12:41 pm    Titlul subiectului:  

Nu, m-am referit la un browser in sensul propriu al cuvantului si scris in cu totul alte limbaje de programare decat php (la acesta din urma nici nu m-am putut gandi :) ). Se discuta la un moment dat pe forum F5-ul sau refresh-ul la anumite aplicatii... In acest context si nu numai, am intrebat de realizarea unui browser personalizat care, de exemplu, sa nu aiba posibilitatea de refresh pe fiecare pagina, nici macar cu F5, sa nu aiba campul address, menuiurile principale, ... un browser care sa deserveasca in mod dedicat si exclusiv, spre exemplu, o aplicatie cu caracter analitic care ruleaza intr-un lan, browser care se poate realiza folosind c/c++ si o parte din tagurile deja scrise si se gasesc pe net.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Dum Ian 21, 2007 12:52 pm    Titlul subiectului:  

deci, nu vrei sa realizezi browser-ul in php/mysql, asa cum am inteles eu/noi...

dar, de ce ?
de ce nu poti folosi firefox, care-i free... ?
crezi ca o sa poti ajunge vr-odata la standarde asemanatoare ?
poti face aplicatii in php/mysql si sa le rulezi in lan, cu ip-ul :)

Mut thread-ul la Browsere... daca e vr-o obiectie, o sa-l aduc inapoi
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Dum Ian 21, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului:  

@all: Eu din asta am inteles ca el se refera la o aplicatie client-server care foloseste ca server-side o aplicatie php/mysql nu de un browser propriu-zis.

@aniflaviu: daca vorbesti despre ce-am scris eu mai sus raspunsul este da... am facut asa ceva .. era un autoupdater care discuta cu un script php ca sa primeasca lista cu fisierele si md5-urile lor si downloada fisierele tot printr-un script php
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Dum Ian 21, 2007 3:25 pm    Titlul subiectului:  

Stiti de Pyro, browser special creat pentru Campfire?
Sus  
aniflaviu

Trimis: Dum Ian 21, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului:  

Citat: poti face aplicatii in php/mysql si sa le rulezi in lan, cu ip-ul

da, stiu, am folosit chiar fisierul hosts modificat pentru a accesa aplicatia nu cu ajutorul ip-ului ci cu un name.

Citat: de ce nu poti folosi firefox, care-i free... ?
crezi ca o sa poti ajunge vr-odata la standarde asemanatoare ?

atunci cand realizezi o aplicatie care se respecta... aplicatie care ruleaza doar intr-un lan, caracter analitic, parca e mai putin elegant sa ruleze in ie, firefox, ... alaturi de alte pagini web... . Zic eu ca ar da mult mai profesional, odata cu livrarea solutiei software (aplicatia php&mysql si ce tehnologii web mai foloseste), aceasta sa fie insotita de un browser special conceput pentru ea, browser care sa nu poata deservi decat accesul aplicatiei. Browser la care sa nu se gaseasca optiunile specifice unui browser ci unul mult simplificat. Cum spuneam mai sus, nici address sa nu contina ci el sa stie sa acceseze in mod direct o anumita resursa. Astfel, la utilizare, sa nici nu stii ca lucrezi intr-un browser... Butoanele de inainte si inapoi sa fie facute in pagina web. La fel si alte butoane, daca mai e cazul, pentru o navigare usoara.
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Dum Ian 21, 2007 10:24 pm    Titlul subiectului:  

Ce te opreste sa scoti meniurile si toolbar-urile?
Sus  
aniflaviu

Trimis: Dum Ian 21, 2007 10:48 pm    Titlul subiectului:  

clientul mai foloseste browserul si la altceva decat aplicatia de care vorbeam la care nu are nevoie nici de back, nici de forward, nici de address bar, ...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Pagina 1 din 1