Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Best CMS ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
kelye

Data înscrierii: 20/Ian/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Dec 05, 2006 9:06 am    Titlul subiectului: Best CMS ?  

Pentru care votati ?

Cred ca am incercat cam 30+ de cms (tot ce e pe sourceforge + cautate pe net)

Cel mai mult mi-a placut din punct de vedere al programarii
Typo Light
Din pacate din punct de vedere al flexibilitatii si posibilitatii de dezvoltare.. nici unul :|

Toate au o "problema" (f bine descrisa de cineva intr-un articol de pe www.sitepoint.com ..) . vor sa faca de toate fara a face ceva bine in particular ..

Pentru cei care au lucrat cu asa ceva si vor sa faca un mic review as vrea sa stiu cam ce note dati cms-ului pentru : posibilitati de dezvoltare, modularitate, usurinta in folosire, facilitati, suport (forumuri, documentatie)
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Dec 05, 2006 11:33 am    Titlul subiectului:  

Din experienta mea, cel mai bun CMS este cel pe care il scrii tu de la 0 si ii cunosti fiecare modul ca sa stii sa il adaptezi asa cum vrei pentru fiecare client... (asta e si principalul motiv pentru care mi-am scris propriul CMS :P )
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Pagina 1 din 1