|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iun 25, 2004 8:46 am Titlul subiectului: Reparare bd mysql |
|
|
Am o baza de date mysql care functioneaza bine.
Problema mea e urmatoarea. In timp ce introduceam date in bd sa intrerupt curentul si a fost produsa o eroare in bd pentru ca nu mai puteam sa lucrez pe ultimele inregistrari in bd. Am reparat bd folosind phpmyadmin si din cate am vazut eu acum totul functioneaza perfect.
Nelamurirea mea este ce anume s-a intamplat cand s-a defectat bd (cand s-a intrerupt curentul eu tocmai introduceam date, deci aveam legatura la bd deschisa) si daca in urma repararii bd e posibil sa se fi pierdut din date? La prima vedere nu s-a pierdut nimic, dar avand peste 150.000 de inregistrari nu am cum sa verific daca nu s-a pierdut ceva. Ultimele campuri introduse par in regula dar sunt curios ce pot sa fac in cazul in care se mai intrerupe curentul... exista o solutie de protectie a bd? Singura solutie pe care o vad eu e sa fac un script care sa faca back-up automat la bd da exista si alte solutii? |
|
| Sus |
|
coditza
Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca
|
| Trimis: Vin Iun 25, 2004 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
poi potzi sa-tzi fai ceva script care itzi face backup la bd... adik copiezi fisierele alea din directorul mysql/data/nume_baza_de_date/*
probabil ca nu a avut timp sa-shi actualizeze toate fisierele pentru tabela/tabelele respective |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|