Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Ma poate ajuta cineva?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bugy

Data înscrierii: 24/Iun/2004
Locație: iasi

Trimis: Joi Iun 24, 2004 4:50 pm    Titlul subiectului: Ma poate ajuta cineva?  

As dori si eu niste documentatie javascript in romana. Stie cineva unde as putea sa gasesc?

Mersi anticipat!
Sus  
Emil

Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR

Trimis: Sâm Iun 26, 2004 1:27 am    Titlul subiectului:  

din pacate nu prea cred ca gasesti vreo resursa valoroasa in limba romana, insa poate fi un start bun sa inveti engleza (fara ea nu ai nici o sansa in programare..)
Sus  
bugy

Data înscrierii: 24/Iun/2004
Locație: iasi

Trimis: Sâm Iun 26, 2004 9:10 am    Titlul subiectului:  

nu e problema ca nu stiu engleza. stiu, dar am nevoie urgent pt un proiect si nu mai am timp sa stau si sa traduc.
Sus  
Radical

Data înscrierii: 16/Feb/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Iun 29, 2004 3:44 pm    Titlul subiectului:  

Emil a scris: din pacate nu prea cred ca gasesti vreo resursa valoroasa in limba romana, insa poate fi un start bun sa inveti engleza (fara ea nu ai nici o sansa in programare..)

Sa te tot auda tot cei care vor traduceri de documentatii !!!!!!!
Sus  
coditza

Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca

Trimis: Mar Iun 29, 2004 5:38 pm    Titlul subiectului:  

bugy a scris: nu e problema ca nu stiu engleza. stiu, dar am nevoie urgent pt un proiect si nu mai am timp sa stau si sa traduc.

adik tu iei frumos tutorialu, il traduci in romaneste si dupa il citesti? cum reusesti treaba asta? 8O
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Sep 05, 2004 11:17 pm    Titlul subiectului:  

deci chiar daca nu stii engleza ... nu prea e mare chestie daca il citesti in romana ...

eu zic sa iei mii de exeple ... te uiti pe ele pana pricepi ... eu asa am invatat php ...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1