Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Paginare forum
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Lun Ian 15, 2007 11:24 pm    Titlul subiectului: Paginare forum  

Am impresia ca paginarea de pe forum e putin cam prost calculata.
De multe ori intr-o discutie apar mai multe pagini decat sunt defapt si cand te duci la ultima acolo nu sunt mesaje... in momentul asta m-am convins ca problema nu e de la mutarea bazei de date si nici de la moderatorii care tot sterg mesaje aiurea (lol) pentru ca am postat un mesaj aici pe vremea cand erau 14 posturi in topic deci al meu era al 15-lea ... mesajul s-a postat si am fost redirectionat catre pagina unde trebuia sa-mi arate mesajul dar in loc de mesaj am primit 'Nu există mesaje în acest subiect' ... ma duc inapoi la pagina 1 si mesajul meu era acolo... imi sterg mesajul sa vad daca era ceva dupa el si nu era nimic... apare din nou doar 1 pagina in topic... postez mesajul la loc si aceeasi poveste ... sa fie asta oare problema care-l supara si pe mascka cu topicurile lipsa ?

Nu mi se pare logic sa fie de la paginare pentru ca nu se intampla de fiecare data si chiar nu vad cum ar fi facut paginarea incat sa mearga numai cand vrea ea ... dar asa arata aparentele...

[Edit] Am mai postat un mesaj si a aparut a doua pagina corect...
Sus  
keepwalking

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: In pom

Trimis: Mar Ian 16, 2007 12:28 am    Titlul subiectului:  

e random :) e special facut sa ne enerveze, aleatoriu dak merge sau nu
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Mar Ian 16, 2007 8:12 am    Titlul subiectului:  

cred ca trebe` dat un `refresh` baza de la phpBB
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1